poradte mi,neviem,ako vychádzať s mužom škorpionom,som s ním už dlhé roky vo vzťahu,no čím dalej,tým je to horšie.Kedysi na začiatku bol nežný,jemný chlapec gestami ku mne,teraz je tvrdší,akoby menej citlivý,všetko presadzuje len SVOJE,len jeho všetko je pravda,čo povie,nepripúšťa iný názor ( hoci je ten druhý názor oveľa lepši!!)je taký tvrdohlavý,nepoznám tak tvrdohlavého človeka,je nervák,neviem ešte,čo ma pri nom drží,asi láska.musím sa naozaj zanho niekedy zahanbiť,aj čo sa týka správania( správa sa ku mne jak k malému decku),alebo aj čo sa týka oblečenia.nevie sa proste obliecť,ani zladiť,zavesí na seba hocijakú starú handru,je strašne šetrný až lakomý,no nebol taký od začiatku,naozaj neviem,kde nastala chyba,či bol vždy taký a ja som to len nevnímala,alebo až teraz odhalil svoju pravú tvár,neviem:(
ale desím sa tej predstavy,že bude takýto manžel,čo asi bude.
viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote.
je to typický škorpion,ak máte ženy doma muža,čo je v tomto znamení narodený ,viete o čom hovorím.dá sa to vôbec nejako zmeniť ??
Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom
Nič sa v živote nestáva náhodou a ani omylom.To si zapamätaj.
ach jo, dnes je to tu vesele, jedna sa chystala spat s cudzim chlapom za prachy, ostava dufat, ze si vezme prispevky (od tretieho nahor) k srdcu
dalsia skoro vpadla do toho byt bokovkou na sex pre paka v trvalom vztahu
a teraz ty...to predosle je s tebou neporovnatelne, ale zasa ide o to vpadnut do niecoho, co prinasa strasne skody
viem, ste mlade, ok, iste uz nemas 18 alebo okolo 20tky ako tie druhe,a le mate baby preboha moznost netu, XY prispevkov, skusenosti ludi, ktori si kadecim presli, mate moznost dat si poradit hoci aj od psychologa v realite, kedysi ked som bola vo vasom veku ja, net sa akurat rozbiehal, fora neboli a nebolo sa velmi kde poradit, ak mala baba smolu na matku, ktora nebola na pomoci alebo schopne kamosky, tak vletela do trablov jedna radost
dnes? baby, majte rozum, preboha....
nebudte blbe, naivne, rozhodujte sa PRE seba a za seba a hlavne nedufajte, ze sa ON po svadbe ZMENI
NEZMENI, bude to len horsie, akurat potom s manzelstvom, deckom na krku a potom sem dotycne chodia plakat, ako z toho vsetkeho von
maoam viem,chápem,nie som hlupana nejaká,mám v hlave jasno,ale neviem,ako z toho vykľučkovať,on sa chystá na svadbu,kúpil nám byt,pomaly pozerá kolísky pre dieťa,fakt neviem,ako mám z tohto von:(
co este potrebujes? vidiet obraz seba samej PO rokoch v manzelstve s nim?
nebol by to ziadny pekny pohlad, to si mozes byt ista
je to na tebe - ci si tak nezrela a nechapes, co sa okolo teba deje a vletis do toho a potom bude neskoro plakat ALEBO zracionalnies a reflektujes a vyvodis z toho nasledky
boli zásnuby,prsten mám,svadba na spadnutie,ako vravím,
viem,že by som to mala spraviť,všetko zahodiť celé roky s ním,aby bola krajšia budúcnosť,ale neviem sa rozhodnúť,neviem,čo ma má nakopnúť k rozhodnutiu,potrebujem nejakú "injekciu" ,aby som s tým vedela praštiť po tolkých rokoch.bojím sa,že budem nešťastná s ním.kedysi som bola neskutočne šťastná,a asi sa upínam na to obdobie.Ja napr: znameniam verím,a vidím to,ked si o nom prečítam,tak presne to sedí nanho:(bohužiaľ..
kamošky ma varovali,že s ním to budem mať ťažké,no zo začiatku bolo všetko ideálne,no rokmi sa to stupnuje a zhoršuje,viem,že kazždý mame svoju povahu,ale toto sa mi na nom nepáči:(a neviem,ako dalej.Ja sa chcem vydať ,plánujeme svadbu,chcem mať s ním deti,všetko,ako má byť,máme už aj obdobie cca na svadbu,má byť v zime...cítim sa ako uvaznená v sebe samej:(
inak by the way - neupinaj sa na 'znamenia', ale uvedom si jedno, ze mas doma egomana a cholerika s komplexami
no co asi? nevydat sa, kopes si vlastny hrob
vrat prsten, ak boli zasnuby a odid
bude inak len horsie, sama to vidis, tak sa zachran, kym je cas
ja som dala do toho vzťahu úplne všetko,verila som mu,dúfala som doteraz,no teraz sa všetko vo mne láme,už nemám nádej,že on bude INY,takého akého si ho ja prajem.bola som až priveľmi slepo zamilovaná donho,a neuvedomovala som si tieto jeho chyby,no má ich a sú obrovské,neviem,ako dalej,čo s týmto vzťahom,ktorý je pomaly na sobáš.