poradte mi,neviem,ako vychádzať s mužom škorpionom,som s ním už dlhé roky vo vzťahu,no čím dalej,tým je to horšie.Kedysi na začiatku bol nežný,jemný chlapec gestami ku mne,teraz je tvrdší,akoby menej citlivý,všetko presadzuje len SVOJE,len jeho všetko je pravda,čo povie,nepripúšťa iný názor ( hoci je ten druhý názor oveľa lepši!!)je taký tvrdohlavý,nepoznám tak tvrdohlavého človeka,je nervák,neviem ešte,čo ma pri nom drží,asi láska.musím sa naozaj zanho niekedy zahanbiť,aj čo sa týka správania( správa sa ku mne jak k malému decku),alebo aj čo sa týka oblečenia.nevie sa proste obliecť,ani zladiť,zavesí na seba hocijakú starú handru,je strašne šetrný až lakomý,no nebol taký od začiatku,naozaj neviem,kde nastala chyba,či bol vždy taký a ja som to len nevnímala,alebo až teraz odhalil svoju pravú tvár,neviem:(
ale desím sa tej predstavy,že bude takýto manžel,čo asi bude.
viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote.
je to typický škorpion,ak máte ženy doma muža,čo je v tomto znamení narodený ,viete o čom hovorím.dá sa to vôbec nejako zmeniť ??
Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom
Winki, vies co...ja som to rozhodnutie musela urobit ako tazko fyz. chory clovek bez pomoci a opory a mala som XY problemov na vsetkych frontoch, ale mozno TO bolo tym poslednym impulzom. Proste totalny pad na drzku a strata vsetkeho doslova zo dna na den a tak jedine, co mi ostalo som bola ja sama...
A este dycham, takze prezit sa da skoro vsetko.
dedinsky gazda :DD
Winki: uplne chapem, napodobne, lenze ja som vtedy nemala nikoho, kto by bol poradil/pomohol a o to tazsie to bolo, ale tak co uz, v tomto veku ale by som to bez debaty urobila BEZ rady, na to treba vela sily, ale hlavne rozumu a odvahy
aka vtipna tema. Celkom zaujimavy by bol nazor aj toho chlapika, pretoze je to velmi jednostranne vykreslene.
Za vtipne povazujem uz len to, citujem....."nemám nádej,že on bude INY,takého akého SI HO JA PRAJEM.....". To hovori za vsetko.
Ak chce mat niekto niekoho na svoj obraz, moze si kupit psa.
Nic nevedno, aka je dievcina. Mozno trosku aj hej, ked ona ma nazor najlepsi !!!! Nic nevedno, aky je to chlap a preco sa sprava, ako sa sprava a ake ma k tomu dovody.
Znova zacitujem vtipnu pasaz....
"viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote"....
Tak to je snad uplny hajzlik, co nici zivoty... :-D
Pripomina mi to jednu znamu zenu, ktora si vyberala chlapov, co ich mohla mat na kazdy prst 10. Ani jeden nebol dobry - ci doktor, pravnik, atlet, ci akykolvek dobry chlap. Pritom u kazdeho z tych chlabov bol este aj dobry vzhlad. Urobili by pre nu cokolvek. Bola nestastna, nikoho z nich nechcela a nakoniec skoncila u 50 rocneho bruchateho, pupakateho, fuzateho jak mroz dedinskeho gazdu, ktory nemal problem jej strelit jednu cez usta. Raz bola s kamaratkami na kavicke a on so spostenymi vlasmi, prehadzovackou, mrozimi fuzami a pivnym brucho sa tam dovalil, treskol po stole, ze nema navarene a zreval, ze "Marš DOMOV!!!" Samozrejme, jedna vychovna, sa jej usla. Vyplakavala sa kamaratkam, ale bola stastna, ako blcha a toho chlapa neopustila.
Vsetci dobraci boli pre nu len banda sucharov, co ju nudila. Pri mrozatom pupkacovi sa nenudila, to jej k stastiu stacilo, aj ked predtym nevedela sama co chce.
Tak snad to nedopadne podobne :-D
ty by si ostala v takom vztahu, s takou povahou?
winki, jasne, vie, ze je to fatalne rozhodnutie, ale boji sa rozist
winki, uprimne, co by som ja bola dala VTEDY za to..., vtedy neboli ani stranky o chorobach, moznosti prevencie, akurat ak si si z kniznice vramci vlastnej edukacie nieslo nasla aj to zdaleka nebolo obsiahnute vsetko, ak si este z problematickej rodiny a Co., no a dalej - ohladne vztahov, tak teraz je fakt milion moznosti pomoci oproti vtedajsku a baby su stale naivne a ok, su neskusene v tom veku ALE....preboha, kedy sa konecne zeny naucia rozmyslat
bud je to vychcane a vyuziva co sa da alebo je to naivne a dufa, ze ten jej sa zmeni a vsetko bude DOKONALEEEEE
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa