Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom

Príspevok v téme: Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom
zbludiladusa

poradte mi,neviem,ako vychádzať s mužom škorpionom,som s ním už dlhé roky vo vzťahu,no čím dalej,tým je to horšie.Kedysi na začiatku bol nežný,jemný chlapec gestami ku mne,teraz je tvrdší,akoby menej citlivý,všetko presadzuje len SVOJE,len jeho všetko je pravda,čo povie,nepripúšťa iný názor ( hoci je ten druhý názor oveľa lepši!!)je taký tvrdohlavý,nepoznám tak tvrdohlavého človeka,je nervák,neviem ešte,čo ma pri nom drží,asi láska.musím sa naozaj zanho niekedy zahanbiť,aj čo sa týka správania( správa sa ku mne jak k malému decku),alebo aj čo sa týka oblečenia.nevie sa proste obliecť,ani zladiť,zavesí na seba hocijakú starú handru,je strašne šetrný až lakomý,no nebol taký od začiatku,naozaj neviem,kde nastala chyba,či bol vždy taký a ja som to len nevnímala,alebo až teraz odhalil svoju pravú tvár,neviem:(
ale desím sa tej predstavy,že bude takýto manžel,čo asi bude.
viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote.
je to typický škorpion,ak máte ženy doma muža,čo je v tomto znamení narodený ,viete o čom hovorím.dá sa to vôbec nejako zmeniť ??

zbludiladusa

winki nemám peniaze na to,aby som šla sama k moru,so snúbencom však už máme naplánovanú dovolenku aspon kdesi po slovensku,lenže potrebovala by som vypnúť bez neho viem.ale no bola som pred dvoma rokm s kamoškou na dovolenke ,ale na nič také extra som tam neprišla.
dokonca začali ma tam baliť chlapi,hnusilo sa mi to.neoddýchla som si veľmi,cítila som sa tam nesvoja.
som nerada bez neho,mám pocit,že mi niečo chýba.

Agnes slovo zviazaná nie je to správne slovko,cítim sa ako na hojdačke,neviem,čo je správne,prvýkrát v živote to asi neviem,obávam sa toho,čo bude,ked budem bez neho po tolkých rokoch a plánoch.bojím sa pádu na dno.
mali sme pauzu,ako som už spomínala,a bolo mi vlastne ešte horšie.

zle ste pochopili baby asi:(

nemôžem zase povedať,že by všetko vyberal ON,nie,ponecháva mi na výber ,kam pôjdeme,čo budeme robiť,nediktuje ako diktátor,to nie.
ponecháva mi voľnosť aj slobodu,môžem sa ísť zabaviť s babami na disko,a pod.môžem si vyraziť,v tom to neni.
proste ma štve to,že je tak strašne tvrdohlavý a zaťatý!ked mu niečo hovorím,tak to akoby som hrach o stenu hádzala,asi milionkrát som mu povedala ,nech ide k lekárovi kvôli jednému zdrav.problému,ktorý sa mi zdal vážny,on na to kašlal,robil si srandu z toho,nakoniec samozrejme,že som JA mala pravdu,a bolo to vážne,a potom tam musel ísť ,po pol roku presvedčovania,on proste,ked povie nie,tak s ním ani Boh nepohne.a nie ešte ja.
je to kruté,ale potom som mu povedala " vidíš mala som pravdu,mal si tam ísť skôr" a on nič na to vôbec,nepovedal nič,len že " no čo už ,ved som bol teraz " ...ani slovo ospravedlnenia,nič.
nečakám už
ale nerozumiem proste tej povahe,ako môže byť taký strašne tvrdohlavý a len on si o sebe myslí ,že on je najmúdrejší a vie všetko najlepšie.
nchápem,na toto mi asi mozog nevystačuje.
a roste takýchto prípadv je XYZ,nič si nevezme k srdcu,čo mu poviem,z lásky a dobrom mienení,myslí si,že ja nemám pravdu a nepotrebuje moje rady k životu :( pritom mu chcem len dobre.
stále mi oponuje:( vovšetkom,že nemám pravdu lebo bla bla bla,málokedy dojdeme k nejakému konsenzu,ked obaja si myslíme to isté.ale nemôžem tvrdiť,že by ma držal ako v klietke,to nie.

Agnes998

No a k tebe, zda sa, ze sa citis v tomto vztahu nestastna a zviazana. Skusala si sa s nim porozpravat o tom, co ti vadi? Skus mu to vsetko povedat, ale nie osocovanim, podakuj mu najskor za to, co pekne pre teba robi. A potom mu povedz o svojich pocitoch, ako sa citis, ked o vsetkom rozhoduje a na teba neberie ohlady atd. Ak to nepomoze, ak ta bude presviedcat, ze len o vie, co je pre teba dobre, tak treba radsej utekat, lebo zit ako vtacik zavrety v klietke a dostat obcas nazrat krmivo, ktore ti vybral pan nie je moc lakava predstava.

Agnes998

Tak nemyslim, zeby ona o tom sama rozpravala, nie je taky typ co je na to hrda. Skor naopak. Ja som to o nej pocula od viacerych ludi, ona to najskor dlho popierala, az po dlhom case sa priznala.

winki

Vieš čo ak máš možnosť choď na dva týždne na dovolenku sama. Vypni telefón a užívaj si. Resp. zober najlepšiu kamošku, ale nikoho viac.

winki

Totalne zle to vnímaš....rozchod nemusí byť len kvôli nevere a tak podobne....to kde žiješ? Rozchod je normálny a vždy posunie človeka do vyššieho levelu. A prestaň s rečami typu, že bez neho nevydržíš a bla bla bla. Vydržíš, len treba chcieť a vážiť si samu seba.
ano tiež som bola slabá a nezvládala byť, bez neho. Až ma položil na úplne dno a ja som sa musela pozbierať úplne sama, lebo on tam už nebol. Tak sa uvedom skôr, ako bude neskoro a ty budeš mať na krku dve deti, domácnosť, mastné vlasy, krčové žily a manžela vyvaleného pred telkou, čo ťa bude komandovať a raz do týždňa ti spravý romantický večer ..... to chceš????

zbludiladusa

dalsi odstup potrebujem možno od celého vzťahu.Kebyže to píše niekto iný a ja toto čítam,skúšam sa vžiť do toho,ale nedá sa to dobre predstaviť.
cítim sa zle,uväznená,stále len uvažujem ,už strašne dlho,cítim sa ako na hojdačke,moja láska je sinusoida! a vôbec celý môj vzťah,raz áno(cítim sa s ním dobre celkom,je mily,pozorný,láskavý,zoberie ma na vylet,dovolenku,je nám fajn,srandujeme )a raz som proste NIE ,cítim,že nie,že takto to nebude správne a bude lepšie zrušiť zásnuby,no neviem,bojím sa toho,že je to moj životný omyl,a rozhodnem sa zle,ak s ním ostanem,a zase bojím sa,toho,čo bude,ked sa rozídeme.sme moc spätí jeden s druhým.a ani jeden z nás neurobil nejaký mega veľký prešlap na to,aby sme si dali zbohom,nikto nepodviedol nikoho,ani nič neurobil mne,a ani ja jemu,len proste tá jeho povaha:(ma niekedy vážne vie zabiť.
viem,že aj jemu istotne veľa vecí vadí na mne,nepopieram,ale on je rozhodnutý s nimi žiť,na rozdiel odo mna,on hovorí,že ja nemám také veľké chyby,no nie je si vedomý tých svojich.
pauza nič v našom stagnujúcom vzťahu nevyrieši,lebo už bola a nedopadla dobre,stretávali sme sa stále.som zúfalá.vyriešil by to niekto tretí na niekoho strane.no to je už iná diskusia a ani niktotaký neni

dalsi

zbludiladusa
Dnes 14:47 - potrebujes ODSTUP. To sa vsak neda, lebo si zainteresovana. Predstav si, ze to neni o tebe a precitaj si to po sebe a teraz si porad, sama sebe, akoby si radila kamaratke. Bez emocii.... Co ti z toho vychadza ? Podla mna, sama dobre poznas odpoved, len si ju nechces pripustit a hladas len niekoho, kto ti povie, co mas robit. Najlepsie to musis vediet sama. Aj to vies... Len to urob, co rozum by ti kazal, keby si ho nepoznal tak, ze mas k nemu citovy vztah.

Na druhu stranu sa hovori, ze ak chces zmenit svet, zmen najskor seba. Mozno nie si sama, kto ma vyhrady a jemu to to uz fuk, pretoze mu vadi X veci na tebe a tiez si ich nezmenila.

zbludiladusa

dík za rady baby,
winki más pravdu,viem,čo by bolo asi najlepšie,nie som tupaňa volajaká,ale neviem urobiť ten strašne radikálny rez,kt.mi zmení život o 180 st.
bojím sa,že nie som dosť vyzretá na to,povedať "Nie",bojím sa viacerých vecí.
určite táto moja nerozhodnosť pramení aj z toho,že som dosť nerozhodný človek,neviem sa rozhodnúť takmer ani ,čo si oblečiem,a nie to ešte chlapa,nechcem sa nechať unášať,ale nemám ani silu vzdorovať,totiž neviem,ako sa to robí:( neviem povedať "nie",ale nikomu,nielen jemu:(
nick "dalsi"pre teba
neviem,čo je na mojom prípspevku vtipné zrovna,to nepokladám,ale je naozaj všetko pravda,tvrohlavec,ktorý nepríjíma iného pravdu,neakceptuje,robí si po svojom v domnení,že on je ten king,ktorý všetko vie najlepšie,nehovorím,že môj názor je ideálny vždy a že musí byť po mojom,ale zase prečo by to mal byť zrovna JEHO názor?
rýchlo sa vynervuje,nervák je,čo hned vybuchne a vzápatí o tom nevie,
a ešte sa čuduje,čo mi je.ha
nedá si v NIČOm poradiť a nikdy neustupuje,no to vidím až teraz:(