poradte mi,neviem,ako vychádzať s mužom škorpionom,som s ním už dlhé roky vo vzťahu,no čím dalej,tým je to horšie.Kedysi na začiatku bol nežný,jemný chlapec gestami ku mne,teraz je tvrdší,akoby menej citlivý,všetko presadzuje len SVOJE,len jeho všetko je pravda,čo povie,nepripúšťa iný názor ( hoci je ten druhý názor oveľa lepši!!)je taký tvrdohlavý,nepoznám tak tvrdohlavého človeka,je nervák,neviem ešte,čo ma pri nom drží,asi láska.musím sa naozaj zanho niekedy zahanbiť,aj čo sa týka správania( správa sa ku mne jak k malému decku),alebo aj čo sa týka oblečenia.nevie sa proste obliecť,ani zladiť,zavesí na seba hocijakú starú handru,je strašne šetrný až lakomý,no nebol taký od začiatku,naozaj neviem,kde nastala chyba,či bol vždy taký a ja som to len nevnímala,alebo až teraz odhalil svoju pravú tvár,neviem:(
ale desím sa tej predstavy,že bude takýto manžel,čo asi bude.
viem,že jeho láska ku mne je veľká,a má ma rád,dáva mi najavo lásku,stará sa o mna až moc prehnane,ale neviem,či nebol tento vzťah mojím najhorším omylom v živote.
je to typický škorpion,ak máte ženy doma muža,čo je v tomto znamení narodený ,viete o čom hovorím.dá sa to vôbec nejako zmeniť ??
Bojím sa toho, že je mojím najväčším omylom
zbludiladusa nehnevaj sa, ale komandujes ho v uplnych blbostiach, toho doktora este pochopim, ale to, aky ma uces alebo ci nosi alebo nenosi naramok? A nie je to jeho vec? On nie je babika ktoru si oblecies a ostrihas podla toho, ako sa to tebe paci. Ved ho nechaj zit, nechaj ho byt samym sebou. Nenechaj sa ovplyvnovat ani ty nim, oblec si to, co sa tebe paci a jeho nechaj nosit to, v com sa citi dobre. Mna by toto nikdy nenapadlo rozkazovat chlapovi v takychto veciach. Keby chodil obleceny jak nejaky bezdak tak to este pochopim, ale ak sa oblieka normalne tak ho nechaj v tom, v com sa dobre citi on. Zbytocne sa nervujes.
a to si ho chces vziat aj po tejto teme?
vy mate tych problemov TOLKO...dievca, ja ta nechapem, ty nemas vsetkych pät pokope
zbludiladusa - preco si niektore prispevky zakladala a pisala v ceskom jazyku?
pocuvaj, prave citam tvoju temu o vasom prvom sexe, ktory sa udial iba nedavno, kde si dosla k tomu poraneniu v urogenitalnej oblasti a aj dalsie temy
myslim, ze je jedno, co ti tu kto napise, ty si ho vezmes tak ci tak
inak, ako si na tom zdravotne teraz, zahojilo sa to?
Tak tak, u nas sa rodia kazdy mesiac rovnaki ludia a v Cine dokonca kazdy rok :-)
dalsi no tak možno sme si v niečom podobní,ale s tým rozdielom,že ja si nemyslím,že mám vovšetkom pravdu,ja len triezvo niekedy rozmýšľam.a naozaj sa mi zdá veľmi divné,ked ho presviedčam nech ide k lekárovi,alebo ze ten náramok mu pristane a on raz pvoie,ze NEBUDE ho nosiť a k ziadnej doktorke nebude chodiť,tak nebude,toto je akože partnerstvo ?ked mu chcem dobre a on si robí po svojom ??samozrejme,ze vo všetkom som mala pravdu!! úúplne...mal streptokoka v hrdle,a nikam s tým nešiel cele mesiace,lebo " nechcel ,ma predsa svoje zásady" ..mala som pravdu ,mohol si predísť všetkemu,a taketo veci robí proste,poviem mu " nedávaj sa moc strihať ,dlhšie vlasy ti pristanu" ..( nechcem ho komandovat ,chcem mu poradiť ),a on sa ostríha pomaly dohola,lebo to chce TAK ,tak musí byt po jeho,toto su sice take malichernosti,ale vedia so mnou zamávať.
on ked mi niečo pvoie,tak beriem do uvahy,to čo mi povie a snažím sa pozrieť sa na to z jeho uhla pohladu a snažím sa ,aby bol ON spokojný so mnou a posluchnem ho.on mna nie
agnes vieš teraz to može byt " taky si daj uces" ..ale potom,ked bdue stále taky paličatý,tak potom neviem,nevydržím to psychicky,ja potrebujem aspon,aby si moj nazor vypočul,a aspon sa zamyslel nad ním,nechcem ,aby moje slova vysli ako hrach o zed
Posudzovat ludi podla znameni je dost psycho :D hlavne ked sa da naplanovat v akom znameni sa clovek narodi :D :D a tiez na svete nie je len 12 povah . ako tomu moze niekto verit lol
Agnes, i ja som Skorpion, ale dost ovplyvneny Pannou a Vahami - panensko váhavý skorpion:D
Moj brat je skorpion a moja matka (strelec) sa k nemu sprava ako ty k tomuto svojmu - tiez sa zanho hanbi jak chodi obleceny a neustale ho diriguje, ze nedba o seba. Pride mi nou taky "ušlápnutý" a myslim, ze ked by bola jeho frajekrou, tiez by si to od nej nenechal a buril sa proti tomu ako ten tvoj voci tebe, nech uz by sa to tykalo oblecenia alebo cohokolvek ineho - takto je vsak poslusnym synom:)
Cize ak si chces "adoptovat" chlapa, kludne s nim ostavaj, no nediv sa, ked mu to nebude po chuti.
Z tohto co pises neviem usudit aky velky je vas problem, resp. tvoj problem s nim, ci ta neposlucha len v takych veciach, ako chod k lekarovi, oblec si ponozky, pekne sa oblec, alebo aj vo veciac tykajucich sa vas oboch, ako napr. akou farbou si vymalujete obyvacku a pod.