Poradte mi prosim, budem mat operáciu vyboceného palca, ja by som chcela len vedie ci mi pri operácii zavedú aj permanentny katéter na mocenie. Poradte mi prosim kto uz bol na takejto operácii!!!
Vopred Vém dakujem!
Operácia Hallux Valgus
Čaute baby ja som síce obklady neskúšala, ale celkom dobre mi pomáhajú cviky s loptičkou a nočný korektor na halluxy. Korektor sa dá zohnať na internete celkom lacno, ja mám ten môj z thebestleadbit.com a som spokojna.
Dobry vecer!Na buduci tyzden idem na oparciu,s vybocenymi prstamy do kosice sacca ortopedia dr Totkovic.Bojim sa velmi,zoberu mi stiepok z panvy.uz vic rokov som absolvovala hallus vagus na pravej aj na lavej nohe velky prst,,v Piestanoch a V Michalovciach na ortopedii.toto je v priadku,ale zacali mi ostatne prsty zle rast,boli to velmi,mám problémy s topánkamy,bojim sa operacie,od po operacnej bolesti,ci nebudem mat dajake komplikacie,lebo mám autoimmunitne ochorenia reumatická artritida a morbuc chron,zapal tenkého creva,a beriem immunosupressiva prednison,ktore spomaluju zhojenie rán.Dakujem s pozdravom .alzbeta
Patrik123, ten silikonovy chranic absolutne nie je dobry. Odtlaca ostatne prsty od palca.
Tu si nieco o tom precitaj. Je tam aj korektor, ktory je vhodny na haluxy.
Ako tento problém vzniká?
@andrea94
Ja som bola 13.4. Na lokalnej s lavym haluxom..platila som 70€
Zatial spokojna,zajtra mam kontrolu,uvidim co povie lekar
AHOJTE :)
mám 26 a čerstvo po operácii druhej nohy.
Rada vám s čímkoľvek poradím,
stačí kontaktovať na FB: Natália Gašparíková
Zdravím. Chcem sa spýtať, koľko vás vyšla operácia halluxov v Nitre - na súkromnej klinike? Ďakujem