Operácia Hallux Valgus

ValgusStop

Več kot 7 let sem trpela zaradi hallux valgusa in ugotovila sem, da nobeno sredstvo ne pomaga. Najboljše rezultate sem dosegla z dnevno nošnjo ortopedskega korekturnega pripomočka "ValgusStop" - land1.adszx.pro

Lucka 95

Ahojte , ja som po operácii haluxu a mám len 22 rokov a na oboch nohách , ľavá noha pred tromi rokmi a dobre neviem si zatiaľ vynachváliť a teraz som momentálne na PN s pravou nohou . Obe operácie boli vykonávané v Piešťanoch na ortopédii . Rekonvalescencia je dlhá ale pokiaľ môžem chodiť bez bolesti tak prečo neobetovat čas kvôli zdraviu . Mne bola operácia robená 13.9.3017 o 10 dní som išla na vyberanie stehov . 16.10 mi vyberali drôt ktorý bol v palci aby si držal svoj tvar a ešte stále chodím o nemeckých barliach . A teraz mi predpísal papuču na chodenie a našľapovať len na pätu a ďalšia kontrola v polovici decembra. A bolesti po operácii som mala tak 3 dni inak nie. Operácia bola robená v celkovej narkoze. A v nemocnici som bola 3 dni .

susan191

ahojte, tak ja mam dnes za sebou operaciu halluxu na jednodnovej klinike v nitre, avelane clinic.. operacia v pohode.. vkladali mi tam nejaku dosticku ale aj brusili kosti .. bolí to.. ale mám lieky, uvidíme ako bude neskor. verím, že budem rýchlo fit.

hallux

Čaute baby ja som síce obklady neskúšala, ale celkom dobre mi pomáhajú cviky s loptičkou a nočný korektor na halluxy. Korektor sa dá zohnať na internete celkom lacno, ja mám ten môj z -odkaz odstránený- a som spokojna.

versev

Dobry den,

damy, tie ktore ste absolvovali operaciu v Malackach , kde vam vkladali tie titanove platnicky..Mozem sa spytat, kolko Vas ta operacia vysla? Tiez si chcem ist dat urobit tento zakrok, moj halux je sice este len maly, ale bolestivy a nechcem s tym cakat, aby mi to nezdeformovalo aj ostatne prsty na nohe.