zdravím všetkych čo trpia touto chorobou...nasiel by sa niekto na pisanie???? Ja to sama nevidrzim
kamoska na pisanie , ktora tiez trpi anorexiou
Ahojte bábiky, ja som si tým už prešla, teraz konečne žijem normálny život, a som velmi šťastná. Viem čím všetkým si prechádzate, ale to je len začiatok, Ak by ste chceli dako poradiť a porozprávaťsa nechajte kontakt. ema
napisete aj mne niektora? :( mam mail babybitch88@azet.sk
babeny s anorexiou, rada by som aj ja mala nejaku spriaznenu dusicku v tom co robim. Viem, ze to co robim nie je dobre, ale neplanujem to na cely zivot. Som na to sama a nejaka podpora by mi pomohla. Urcite je vas takych viac, ktoré su v tom sami a nikto ich nechape....tak sa pridajte
pri anorexii mi toto pride ako hladanie "kamaratky" v inom zmysle sory ale nemyslim ze 2 anorektickam sa da spolu vyhrat pretoze sa budu podporovat v opaku (ajked nechcu)
tiez mam anorexiu a chcela by som taku kamaratku a mala som sto chuti sem tiez napisat akoze chcem nejaku anorekticku s ktoru sa budeme podporovat ale viem ze jedna druhu stiahne aj ked obe mozno nechcu
Ahojte, prosím vás, ja by som sa na vás chcela obrátiť s jednou prosbou. Robíme ešte s dvomi kamoškami veľký projekt o anorexii a chceli by sme doň zahrnúť poznatky z rozhovoru s dievčaťom, ktoré týmto peklom skutočne prešlo. Samozrejme, bolo by to anonymné. Chceli by sme sa vás spýtať, či by bola niektorá z vás (najlepšie z Nových Zámkov a okolia) ochotná stretnúť sa s nami. Rozhovor by sme chceli uskutočniť najneskôr do konca školského roka. Kontakt: missquestion@azet.sk Ďakujeme
Jasne! Mozeme sa podporovat! Ty poradis mne a naopak. Moje azet je Lily1945, tak kludne pis!
Taja: Odkiaľ si a koľko máš rokov,Už si sa nejak liečila?