zdravím všetkych čo trpia touto chorobou...nasiel by sa niekto na pisanie???? Ja to sama nevidrzim
kamoska na pisanie , ktora tiez trpi anorexiou
will51: aa tyy ze kolo meras a vazis :DD ked je uz rec :d
will51: zdravim ..163 meram precooo ..ze ci som podvizivenaa :DDDDd
magdulienka: noo ved jaa som uz mala 48 alee takk dlho nevidrzalo ...ci ze 47teraz aa fajn sa mam ..a kolko mas rokov?
inaccc ..napisatt my moze hocikto
ja by som rada nasla nejaku kamaratku ktora by somnou o tom pisala a podelili by sme sa o skusenosti..rady.....o to co prezivame......mozete napisat na pokeci na nic megi237........dakujem=)
dobry den,
rada by som Vas oslovila s prosbou o spolupracu. pracujem na diplomovej praci " Vplyv anorexie a bulimie na kvalitu zivota adolescentnych dievcat" s vyskumom pomocou dotaznika kvality zivota. pomocou neho by som chcela zistit ako sa VY citite a vnimate kvalitu svojho zivota, zdravia, partnerstva a dalsich oblasti v zivote. ake su Vase plany, radosti aj starosti.
bola by som velmi vdacna, ak by ste mi s mojim vyskumom pomohli vyplnenim anonymneho dotaznika (cca 26 otazok) - bez problemov to moze prebehnut len vramci emailovej komunikacie, teda Vas to nejako nezatazi. hotovu pracu som prislubila do kniznice ANABELL, preto dufam, ze bude prinosom, alebo aspon zaujimavym citanim. Ak si teda najdete cas a chut dajte mi prosim vediet na wyllka@gmail.com
vopred dakujem, Dominika B.
Používateľ
sonulik9
ozvi sa mi na moj eimal popiseme :)) herecka1041@azet.sk a mozeme popisat