kamoska na pisanie , ktora tiez trpi anorexiou

NATALA

ahjte,ja mam 15 tiez mam ppp uz asi rok aj pol:(tiez som na to prisla ked mi jedna kamoska az tu napisala,ze mam anorexiu ,ked som jej povedala ake mam problemy coho sa bojim...u mna v rodine to netusi nikto,myslia si ze ja ked zjem hocico nepriberiem,mysla si,ze som chuda od prirody ...a nechcem im to povedat ani nepoviem,boze, co by to bolo...:-/...aj tak by som nenabrala odvahu...uz aj v skole sa o mne povravalo,ze som anorekticka,raz na lavici bolo napisane,aj spoluziacka si to vraj myslela...

U vas to vie rodina?
kolko meriate a vazite?

ja mam 160cm a 35kil

klaudi

veku, konkretne s tymto som nebola, ale bola som so zapalom zaludocnej steny a mam aj take mierne problemy s pecenou (nepracuje mi tak ako ma). Neviem, ci to ma vobec nejaky suvis, ale to ja neriesim, ide mi o to, aby som nejako vyzerala a hlavne sa citila dobre

klaudi

veku, drzim ti aj ja palce, ked si z toho vonku :). Ja som nemusela dlho riesit svoju postavu a kila, lebo som bola normalne chuda, ale potom som zacala neviem preco priberat, robila som to, co dovvtedy aj som podobne jedla, ale priberala som. Vela diet som praveze neriesila. Svoje pribratie som nenavidela a nikdy som sa s nim nestotoznila. Odvtedy ubehlo uz 6 rokov a zdravym chudnutim som zhodila len 3 kg, tie sa mi nevrátili. Ale stále nie som spokojna. Preto to riesim docasne anou a kedze vidim konecne normalne vysledky, pokracujem....

magdulienka, anu mam zhruba tri mesiace. Posledne roky som mala obdobia, ked som odmietala niekedy jedlo, ked som prehnane cvicila alebo ked som si ratala kalorie a nepresvihla urcitu hranicu prijmu. Tak sa da povedat ze miernu formu ppp mam asi dlhsie. Teraz je to ale asi o dost prisnejsie.
Ked tak nad tym rozmyslam, tak ja sa zatial nehodlam z toho dostat, verim, ze ked budem so sebou spokojna, zacnem normalne pravidelne jest a budem v pohode. Ja mam inak dost malu vysku (156 cm), k váhe sa nechcem vyjadrovat, takze kazde kg je na mne dost vidiet....:(

veku

magdulienka: no ja sa pytam preto ze su aj take ktore sa dobre citia ked nepapaju a vobe im nerekaza ze sa nicia tak preto sa pytam.....no ja som ani nevedela ze mam ppp az ked sa ma jedno dievca nespytalo ze ci nemam anorexiu ...... no a vtedy som sa o tom zaujmala a zistila som ze ju fakt mam ale taku slabucku spociatku som bola strastne na seba nahnevana ale pochopila som ze stym musim nieco urobit...no rok som sa stym trapila a dokazala som to....a som stastna ze to tak dopadlo

magdulienka

Veku-to je zvláštna otázka,či sa nechcem vyliečiť..ktorá by sa nechcela?? Bojujem,ale mávam chvíle,kedy si myslím,že sa nedá už nič robiť a nemám síl..potom ich niekde získam a pokračujem v snažení...a ty? ako teba ovplyvnila 3p?,vie okolie-rodina,že si mala problém?

magdulienka

Ja mám 23..
Klaudi-od kedy máš ppp? Ja dlhé roky:-(
Veku-držím palce,nech sa nevrátia problémy s ppp...snáď do takého stavu dospejem aj ja niekedy.Dnes je zatiaľ v pohode:-)Ako sa máte vy?

veku

25 to si uz dospela baba ..a stoja ti tie diety za to? a kolko vazis a merias .....inac ja mam 15 a mala som poruchu prijmana potravy ale uz som stoho von snad uz navzdy