Nemozem dojcit, ake mliecko davat?

Príspevok v téme: Nemozem dojcit, ake mliecko davat?
anonymimka

ahojte mamicky, stratila som mlieko kratko po narodeni malej a chcem sa opytat, ci mate nejake skusenosti s dojcenskym mliekom Humana? odporucila mi ho kamoska, ktora s nim ma super skusenosti. ze to vyrabaju nemci a je najkvalitnejsie na trhu. urcite ho chcem malej zacat davat, lebo ma aj prebiotika na dobre travenie, len by som vas prosila o nejake skusenosti este, ak mate.dakujeeeeem :)

Jennny

Ja som najskor davala Nutrilon, ale nesedelo nasm. Tak sme prešli na Sunar komplex a davala som ho do dvoch rokov

Jerena

Asi by som nedávala malému mlieko od kravy dnes by som nemala odvahu.Ja dávam drobcovi od 4 mesiacov sunar iné mlieka nechcel a bol stále nespokojný .Pomaly prechádzame na sunar premium a pomaly začneme pridávať aj ovocie a zeleninku

Marosko-n

Najprv sme dali 1/3 mliečka ostatok vodu a vždy trošilinku suroveho cesnaku a trošku žltka -mali sme domáce sliepky.
Treba dávať len domáce mlieko aby si dieťa zvyklo na kravu a tak ziskalo imunitu, a keď náhodou krava ochorela tak ľudia neochoreli,lebo mali získanu na tú kravu imunitu.
Samozrejme, keď sa zistilo, že krava je chorá tak sa mlieko nebralo. Dnes sa pije mlieko z 10-100 kráv zmiešané a upravované, tak neni pre človeka bezpečné a ľudia majú potom rôzne choroby,a imunita sa ide zblázniť. Deti dne s majú 40 a nik z nich nebol na infekciu v nemocnici ani s inými chorobami.

vrana80

Starsia dcera pila Sunar a mladsej najviac chuti Amilk bifido a to pije stale, obsahuje probiotika a da sa kupit cez internet co je super.

Marosko-n

U nás sa nikdy nepoužival sunar ani iné náhrady mlieka pre detí. Všetky sme vychovali- 5, na kravskom mlieku od 2 týždňov až 1 mesiaca , keď sa prestali kojiť. Mliečko sme vždy nechali zovrieť, zriadili sme prevarenou vodou, dali trošku medíku a popučeného cesnaku, precedili, a v neskoršom veku 2-3 mesiaci sme do mliečka dávali žltko . Susedia mali kravu, tak odtiaľ to mliečko.
a tak sme nahradili kojenie.

gabona1

Ahoj, my pijeme ešte stále amilk bifido, malý ho má rád, bruško nebolelo nikdy, myslím, že je fajn na trávenie...

lianka22

Momentálne sme tiež prešli na už spomínaný Sunar. Mliečko, čo sme mali doteraz nám akosi prestalo chutiť. Malý ho už nechcel papať, asi sa mu už zloženie pre väčšie deti nezdalo také chutné. Objednávame z feedo.sk spolu s iným potrebami pre babätká.