Zalubena do mrtveho

Príspevok v téme: Zalubena do mrtveho
Angelina7777

Da sa zalubit do niekoho, kto uz nie je medzi nami?
Odkedy odisiel, stale nanho myslim. moj najlepsi kamarat, obesil sa pred par mesiacmi. ked zil, nemyslela som, ze by nieco medzi nami mohlo byt. mal 35 rokov a bol to velmi pritazlivy muz. pocula som, ze myslienky na mrtveho jeho dusi skodia, ale nemozem si pomoct. psychiatrovi aj psychologovi sa to hanbim povedat

Safita319

Stelka, mám o 2 roky staršiu kamarátku (14) a dokonca som si chvíľu myslela, že to písala ona. Myslím, že porozprávať sa s psychológom alebo psychiatrom nie je nikdy na škodu. Dakedy, keď nás ľudia vypočujú a cítime, že niekomu na nás záleží a niekto nám rozumie, tak sa nám uľaví. Ja by som ho vyhľadala sama (s mamkou), nie je to hanba, ani slabosť, skôr naopak :) Držím palce aby to dobre dopadlo. Určite by tak aj mamina by bola kľudnejšia

Aliss

Stelka, to je vekom, az budes starsia, pochopis, ze s tebou krutia hormony a nevies uvazovat spravne :) Nie je to sice moj styl hudby, ale rada som pocuvala Lil Peep-a. Ostalo tu po nom kvantum hudby, pusti si ju a usmej sa, lebo on je uz stastny a nic zle ho netrapi :) Z tej zamilovanosti vyrasties, skus sa vsak trosku zamysliet nad tym, preco zomrel...predavkovanie...nuz, precenil svoje sily? Nezvladol slavu? Urobil to schvalne? Nezistime nikdy preco sa to stalo. Ale moze to sluzit ako priklad, do ktoreho neradno padnut, ci sa k nemu co i len priblizit. Nesiahaj nikdy po drogach, liekoch, atd...

Stelka11550997

Ahojte,mám 12 a som zalubena do mŕtveho rapera.Vola sa Lil Peep. Keď ešte žil tak som ho až veľmi mala rada,keď som zistila že zomrel tak som veľmi plakala a stále ho ľúbim ..Mama vraví že s tím musím prestať lebo vraj je to psycho byt zalubena do mŕtveho človeka ...Neviem čo mám robiť ,mama mi už zobrala aj mobil aby som si jeho obrázky nepozerala, a zakázala mi ho počúvať...Bojím sa že má zoberie k psychiatrovi ... ja proste nemôžem ho prestať počúvať...Ja ho MILUJEM aj jeho pesničky … to sa nedá prestať počúvať❤️...Mama ešte povedala že mala sesternicu ktorá bola zalubena do Brusliho mŕtveho a zabila sa lebo chcela byt s ním hore ... tak preto sa boji že aj ja to spravím ...Ľudia pomôžte mi ako to mám vysvetlit mame že ja kôli nemu sa nebudem zabíjať !

Angelina7777

Redka, dakujem. to len kto prezil pochopi.. a tie vycitky ze som si viac nevsimala ze sa nieco deje.. mal dost komplikovany zivot, ale bol to clovek, o ktorom by som ani na 1% nepovedala, ze to takto vzda..

Angelina7777

no dik, farara sme uz skusali, zdaleka sa od toho distancoval, omsu neodsluzil zanho. katolici a samovrazda nejde spolu.
ale ked treba pytat peniaze, vtedy by aj od samovraha vzali. zial

redka

musis si povedat, ze tam kde je, je mu konecne dobre... odisiel lebo tu mu dobre nebolo.... a sebe povedz, ze mozno sa este stretnete na onom svete alebo v dalsom zivote... je uz prec a treba ho nechat ist, spominat len v dobrom, poprosit "boha" nech mu odpusti vsetko a nech sa ma dobre tam kde je... ja takto odburavam myslineky na brata, ktory sa tiez rozhodol odist...

javorník

Skús uzavrieť nejako túto kapitolu, je normálne, že myslíš na neho, ale začínaš ako si blokovať samú seba, a stojíš na jednom mieste. Skús ísť za nejakým farárom alebo knazom a porozprávaj sa s ním o tom, mal by ti vedieť odpovedať na tvoje otázky.

Angelina7777

chodim velmi casto aj na to miesto kde sa to stalo. viem ze je to chore. psychiatrr mi predpisal kopu praskov, tazke lieky, tak uch radsej ani neberiem, ked som si precitala neziaduce ucinky.