Zalubena do mrtveho

Príspevok v téme: Zalubena do mrtveho
Angelina7777

Da sa zalubit do niekoho, kto uz nie je medzi nami?
Odkedy odisiel, stale nanho myslim. moj najlepsi kamarat, obesil sa pred par mesiacmi. ked zil, nemyslela som, ze by nieco medzi nami mohlo byt. mal 35 rokov a bol to velmi pritazlivy muz. pocula som, ze myslienky na mrtveho jeho dusi skodia, ale nemozem si pomoct. psychiatrovi aj psychologovi sa to hanbim povedat

Angelina7777

dakujem.. ano, uz som viackrat pocula ze to mrtvym skodi, ked sa na nich vela mysli.. na hrob chodim kazdy den

Fero M.

porozpravaj sa s s nim v hlave ze co si myslis o svojich oocitoch. Ze sa ti oacil a ze skoda ze odisiel.
Hlavne si potom racionalbe uvedom ze uz sa nevrati a ze to nema zmysel. Chod na hrob poloz kyticu a rozluc sa s nim. A orid domov s cistou hlavou.

lussia83

ahoj Angelina, poviem ti podľa vlastnej skúsenosti, mne tragicky zomrel snúbenec a stále som som sa ho nemohla vzdať. Chodila som aj k psychiatrovi, ale ten mi ani nejako nepomohol, povedal, že s tým sa musíš len naučiť žiť. Stále som hľadala rôzne odpovede a raz mi jeden človek povedal, že prečo ho už nenechám v pokoji odísť, že ja som tá zlá, ktorá mu škodí a zbytočne ho tu drží. Nebolo a nie je to ľahké, stále na neho myslím, ale si poviem, že kde je mu je "asi" dobre a je šťastný. Tak veľa síl prajem :).