Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Podviedla som ho....

Príspevok v téme: Podviedla som ho....
neverníčka

Pekný deň prajem.
Rada by som tu na fóre našla nejakú osôbku, ktorá podviedla partnera vo vzťahu s iným. Celkovo, čo si myslíte o nevere? Mám priateľa dva roky, neskutočne ho milujem, no posledné mesiace nám to akosi začalo škrípať po sexuálnej stránke. Už sme o tom aj diskutovali a snažili sa to nejak vyriešiť. No stále to nie je to, čo to bývalo na začiatku. Náš sex bol divoký, vášnivý, skvelý.
Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom. Samozrejme bol v tom aj nejaký ten pohárik vínka. Teraz neviem, čo robiť. Cítim sa zle, môj priateľ si to nezaslúži, on je pre mňa dokonalý, začali sme si už aj budúcnosť plánovať. No najhoršie je to, že i keď svoj čin ľutujem, predstavujem si, ako sa s dotyčným opäť stretnem a aké to bude SUPER! Som ako rozdvojená osoba! Nikomu nechcem ublížiť!!!!!!!

sally696

fero, ty si odbornik :DDD nie, mylis sa, nie som podvedena ani zatrpknuta. len nemienim robit zo seba dokonaleho umierneneho moralizatora. ale vklude si dalej dvihajte ega na prispievani, kritizovani a urazani druhych. :D ach ludia su proste ludia, to sa nezaprie.. Idem sa radsej hrat so psom, je inteligentnejsi a lepsi ,,clovek" ako vacsina ludi na tomto fore dokopy.

Fero M.

ninaba 8 keat pisem ze ju nehadzem do ohna ale pisem aj o niecom inom. Ja chapem ze su v urcitych situaciach na to dovody. Ale dovolim si tvrdit ze z jej strany az take strasne neboli co v podstate sama priznala. Zbytocne sa tu budeme hadat na tom.
Ona sa rozhodla a ona musi niest nasledky. A ako pises teba tvoj podviedol a posunilo ta to dalej. Preco by to mala zatlkat a neposunut zase jej priatela aj ked nieco co zachranit ked im to uz mesiace neklape.

sally969 citaj poriadne a nesplietaj co tebe pasujenie z jeho strany ale z jej. Tiez si zatrpknuta a asi aj podvedena...

sally696

jaj, aki ste vsetci mudri, az mi je z vas zle...

a inak, zakladatelka temy... pises, ze mate kvazi vztah na dialku a vo vasom sexualnom zivote to z jeho strany zacalo ,,upadat\\\". zaujimave, ze sa ta tu nikto neopytal, ci si nahodou tvoj mily tiez nevrzol inde, a uz bohuzial ma viac chut na tu druhu ako na teba...

ninaba

Fero M, ja si dovolím myslieť si, že mám viac rokov ako väčšina z diskutujúcich. A taktiež, že som si za svoj život užila veci a situácie, o ktorých sa veľa ľuďom ani nesníva alebo ich vidia iba v TV. Tým samozrejme nechcem podceniť iných a ich skúsenosti. Taktiež som strávila, nejdem písať hodiny ale dni, týždne v debatách s rôznymi ľuďmi o ich živote a problémoch. Asi aj z toho vyplýva moja empatia a asi väčšia tolerancia k iným ľudom a ich chybám. Veľmi si dávam pozor, aby som nikoho neodsudzovala, nakoľko zo skúsností viem, že aj ľudia, ktorí roky tvrdili, že toto by som ja nikdy v živote neurobil, toto by sa mne nemohlo stať, nikdy by ma to ani nenapadlo...ver tomu, že mnohí pod rôznymi vplyvmi a okolnosťami, rokmi, ... urobili to, o čom boli presvedčení, že to by nikdy, ale nikdy v živote neurobili. Ja som nepísala o tom, že odsudzujú iba tí, ktorí majú s tým skúsenosť. Ja som práveže písala, že ja s tým skúsenosť mám. Ale z opačnej strany. Tým som myslela iba toľko, že mne to robil môj bývalý manžel celé roky. A vieš čo? Som mu za to vlastne vďačná. Lebo čo ťa nezabije, to ťa posilní. Nehovorím, že som z toho bola šťastná a netrápilo ma to. Ale na druhú stranu, vďaka tomu som si zmenila celý svoj život úplne od základu. Zo dňa na deň som zmenila bydlisko, bývanie, prácu, kamarátov.... úplne všetko. Začala som od nuly a môj život je o 180 stupňov lepší. Takže mu ďakujem za to. Tak vidíš, človek nemusí zostať zatrpknutý, preklínať teraz všetkých mužov a páliť na hranici každého, kto niečo také urobí. Mne sa naopak páči, že neverníčka napísala veci úprimne, od srdca ako to cíti. Nehrá sa na svätú. A ja si myslím, že ju to trápi a vie, že to nebolo správne. Bola by haluz túto debatu otvoriť s tými istými ľuďmi tak o 30 rokov a vymeniť si skúsenosti :)

znity odpad

Neverníčka. Ber tak, že ak by ťa podviedol partner a ty by si o tom nevedela, čo by si chcela ? Aby ti to povedal alebo nepovedal? Ak by si chcela aby ti to povedal, povedz mu to aj ty. Ak by si to nechcela vedieť tak tak mu to nepovedz a ži si s ním ďalej a dus to v sebe ak ti to neškodí.

A pritom by stačilo aby sa človek riadil heslom : Nerob druhym to co nechces aby oni robili tebe a bol by svet oveľa krajší.

Ja som s priateľkou už 7 rokov a nikdy som nepodviedol. A vzťah za roky prejde rôznymi fázami útlmov a stereotypov. Všetko je v hlave.

Citujem tvoj príspevok " Pred pár dňami som ho podviedla, bol to sex na jednu noc, ten muž ma neskutočne priťahoval. Nedalo sa odolať. Svedomie šlo bokom."

Táto tvoja veta nedáva veľké nádeje do budúcna a na tvojom mieste by som asi začal načisto.

kormoran

nevernicka ako mozes ty a tebe podobni vojst do postele s niekym koho zdrav. stav nepoznas a nevies ci ta niecim nenakazi. Ten muz s ktorym si sa s**rvila ta pozna ako pises a on ked vedel ze mas priatela tak nemal zabrany ta zviest? Co ak to takto robi bezne ze spava s hocijakou ktora mu da? Ak nevies pit tak nepi a nebudes robit hovadiny.

Ondrej_333

Neverníčka
Prebehol som povrchne diskusiu, dosť ľudí ťa za to odsudzuje. Ja by som to až tak tragicky nebral. Jednoducho sme len ľudia a ľudia robia chyby. Jedno je isté, chyba to bola. Ak to bola iba jednorazová záležitosť a si si istá, že to nebudú viac menej pravidelné úlety z tvojej strany, tak to viac nerieš. Snaž sa to už viac neurobiť a podľa môjho názoru si to nechaj pre seba.
Istého času známy sexuológ Plzák povedal: Ak už k nejakej jednorazovej nevere došlo, malo by sa "zatloukat, zatloukat, zatloukat".
V tomto má podľa mňa pravdu, čomu to prospeje? Ak máte inak dobrý vzťah, zbytočne ho týmto rozbiješ a ublížiš tvojmu priateľovi 2x. Raz tým, že ho bude bolieť tvoja nevera a druhý krát tým, že sa pravdepodobne kvôli tomu s tebou rozíde.
Na odľahčenie, ako také zatloukanie môže vyzerať: www.youtube.com

neverníčka

Fero M.
Nie nie, to nebol útok na teba. Ja som len chcela reagovať na tie dve vety tvoje...
Zavarila som riadne, no...si to musím celé ako sa hovorí "zežrať"...