Problematická pleť - akne

mishelle5

Dobrý deň,

vedeli by ste mi niekto poradiť ako sa zbaviť malých MILLIE (teda podkožných tukov)...mam ich po celej tvari ...drobunke vyražky...uz neviem co mam s tym robit...ani kozmetička nepomohla ani kadejaké prípravky...prosím skuste mi niečo poriadiť už som z toho zúfala.

akoze :d

No ja som si nedavno dal na moje celo ten effaclar a.i. lebo som tam mal drobne mikrocysty....a asi o dva dni som dostal taky zapal cela ako este nikdy...som mal vyrazku na vyrazke...velke hnisave....a este ani doteraz sa toho newiem zbavit :(( a uz presli tri tyzdne idvtedy :((

hmm

urcite si nekupuj aknecolorr!!!!!!!! ..... aj ja som ho pozuzivala .. a bol hrozny mastna plet ako nikdy..... a po hodinke .. alebo po dvoch uplne zmizol ....

milla

ja podla vlastnej skusenosti radim na plet la roche possay,krem A.I + plet.voda,vit.rybi olej,zinok,bekomplex.pravidelne cistit plet to rano a vecer,neumyvat mydlom,peeling 1krat tyzdenne+cistiaca maska.ozaj aknekolor sam o sebe je liecivo ale nie make up,a co sa tyka dekorativky makeup,puder atd...vsetko musi byt antibakterialne resp.mat antibakt.zlozky.

tarantulka

Ria: bola som u swojej doktorky a ona sama mi odporucila Aknecolor...powedala ze je to najlepsie , lebo je to urcene na liecbu akne... Vysusuje to wyrazky, odkedy som to zacla znowa pouziwat plet sa mi opet zlepsila..

gabča

Ešte som nepočula o tureckom mydle. Kde ho dostanem kúpiť v drogerke alebo lekárni. Môžeš mi prosím napísať presný názov. Dík
Ja som podobný prípad, vyskúšala som asi všetko od AHA, antikon, dermabráziu, krémy od kožnej.... Rada by som vyskúšala tiež to mydlo, lebo rozmýšľam, či to nevyvoláva ozaj chémia v krémoch a čistiacich vodách. A koľko stojí to mydielko?

amenophis

Čaute baby. Ja mám tiež dosť problém s mojou mastnou a samozrejme aknóznou pleťou. Bolí ma, keď okolo seba vidím kočky s krásnou rovnou až porcelánovou pleťou.
Skúšala som naozaj všeličo (laser - zabral ale iba chvíľu a neviem ako znova mám jazvičky, mala som aspoň pociť, že mi vtedy trocha vyhladil pleť, roacutan tabletky, hormonálnu atikoncepciu, biodermu, vichy,... no proste dosť). Viete na čo som asi tak došla? Vyhodila som všetky krémy a pleťové vody a dala som sa na totálne jednoduchú a prírodnú cestu.
"Drhnem" si pleť s hocijakým mydlom z Turecka (verte mi, sú neskutočne kvalitné a dostanete ich všade, stoja pár korún - chalanovi dokonca z tureckého mydla Nancy zmizli bradavice na ruke, a to ich mal neúrekom), čerstvá rumančeková voda - do nej si ponorím celú tvár niekoľkokrát, a neutieram ani nezmývam. A na koniec - mám homeopatické tabletky - magnéziové.
A skutočne vidím rozdiel. Mám to odskúšané, keď som si po tejto procedúre dala hocijaký krém, vyrážky sa mi objavili, keď nič, vyrážky neboli, po prípade vznikajúce o chvíľu zmiernili.
Ak chcete, vyskúšajte a prajem, aby vám to zabralo. Veď aj my chceme mať peknú tváričku, však?

lillit

ahoj. prvom rade by si si mala plet cistit gelom, potom naniest tonizacnu vodu a nasledne dat zmatnujucu denny krem. ten ti zaruci hydrataciu a plet sa nebude supat. na takto osetrenu plet potom mozes nanasat make-up bezproblemov. akurat by si si opat mala vybrat zmatnujuci make up. alebo nejaky urceny "na vsetky typy pleti". ak by si potrebovala poradit. skus sa kontaktovat cez: www.prirodnakozmetika.eu

anielka

prosím nepozná tu niekto dobrého kožného lekára/ku v Košiciach. Mam totiž takmer 30 a este stále sa neviem zbaviť akné na tvári. Najprv vraj je to pubertou a potom vraj sa to spraví poradí mi niekto?