Problematická pleť - akne

alilien

a co je najlepsie na taku plet? lebo mam teraz gel a sa mi zda ze vysusuje bo po ocisteni nim mam taku napnutu suchu kozu....a co robi mlieko cistiace? staci len nim abo treba aj pletovu vodu ?

delphia

alilien na cistenie AJ mlieko, AJ vodu AJ gel. tonikom docistis plet od necistot po cisteni mlieko a tiez vyrovnava pH pleti

alilien

prosim co je dobre pouzivat na plet ked sa tvoria vyrazky obcas ale vacsina su uz len jazivicky a ked si umyjem vecer vodou alebo cistiacim gelom tak sa mi zda byt sucha a taka napnuta.. mam zmiesanu plet asi lebo sa mi tvoria akne len v T zone..ale je aj sucha obcas.. je na to dobre cistiace mlieko abo voda ci gel?? a co tonikum co robi vlastne tonikum s pletou?

ethell

Mne by asi nepredpísala tieto tabletky kožna však? to musi asi ona zhodnotiť, že ake mi da? Alebo jej to navrhnem,nech mi ich predpíše.

hanciiiiz

Ja som sa s akne vemlmi trapila, nic nepomahalo, ziadne masticky a tak, odkedy som zacala pouzivat Biodermu radu Sebium Acn, tak sa mi pleť výrazne zlepšila, no najviac mi pomohli antibiotika Doxybene, ktore uplne zničili zapal, kt.mi spôsoboval akne, po cca.4 tyždnoch som sa akne uplne zbavila uzivanim tychto anitbiotik...

Mimi323

Jantal, nemám prečo huckať dievčata na niečo. HAK neberiem, keď to chceš vedieť. Ja len súhlasím s tým, čo písala Delphia. A zbaviť sa akné dá aj bez HAK, sú aj iné veci na vyrovnanie hormónov ako je HAK.
To že jeme kopu veci, ktoré nám škodia, je chabý argument. Vždy máme na výber. Je na každom osobne, či si vyberie čierne alebo biele.

jantal

Mimmi323 ach jaj keby si vedela co vsetko bezne zjes a skodi to tvojmu zdraviu tak asi umries od hladu a smadu ale dobre neberiem ti tvoj nazor a nechcem sa hadat aj tak je vatsia prevaha dievcat co tu HAk uziva a nic ich neodradilo,a ja som HAK uzivala aj s prestavkami a dalo sa prezit ale preco by som aspon nejaku cast zivota nemohla prezit bez akne hm nieje to tak ze ty iba odradzas dievcata a sama ju beries a mozno mas tvar bez akne iba vdaka tomu ale kazdu budes strasit lebo su aj take dievcata pekne chcu byt iba same a HAK za nic nepriznaju...ale s niecim s tebou predsa len suhlasim ano Lekari nam predpisuju hoci co skodi na nasu pecen kazdy liek a taktiez potraviny takze bacha ak si das najblisie nieco do pusy....a ten badatel tak to je uz fakt riadna otrava.

Mimi323

opravujem: vláda, nie vládka.
No a o škodlivosti HAK pridávam niečo . Ak to budeš mať prečítané, potom môžeme o niečom diskutovať.
-odkaz odstránený-

Mimi323

Jantal, to čo si napisala, tak nad tým sa ja musím pousmiať. To chceš uživať HAK do konca svojho života?
A to, že je HAK veľmi škodlivá, to lekári vedia a predpisujú to radi, lebo majú z toho každé tri mesiace pekné peniaze. Žiaľ slovenskí lekári predpisujú veľa škodlivých vecí a nikto to nezakáže a naša vládka taktiež nie, práve naopak, podporí to, lebo majú z toho tiež pekne plné vrecká a zapchaté pusy.

jantal

delphia...no tak to co si napisala tak sa musim pousmiat,to vsetko co si napisala tak ano akne je beh na dlhe trate a liecba u mna bola naozaj velmi dlha a narocna a nemysli si ze som ju kremovala iba jednym kremikom a bodka to kolko penazi a casu som investovala tak sa neda ani spocitat ale nic mi nepomohlo,...a za dajsie Diana 35 je skutocnost a nie mytus ze dokaze zbavit akne a skaredej pleti asi by ju dievcata ktorym pomohla tolko neospevovali ak by to nebola pravda a tiez neskusali predtym ine formi liecby a bez uspechu,..a ak by bola taka skodliva tak by ju hadam aj prestali vyrabat a gyn.predpisovat a samozrejme my zeny uzivat,....dnes je velmi vela veci ktore skodia nasmu organizmu a vo vatsej forme ako su HAK,je to na kazdej zene ci sa rozhodne uzivat HAK a aj ked len s tohto dovodu ako je problematicka plet...no a ja som tiez nenapisala ze je to uz nejaky filalny efekt ale ze uz po kratkej dobe uzivania sa na pleti ukazuju prve pozitivne vysledky...