ahojte, chcela by som vediet, ci pouzivate na plet s vyrazkami make-up alebo nejaky iny kryci produkt alebo iba korektor?ja pouzivam tonovaci krem, ale mam plet aj tak suchu a neviem, co by bolo najlepsie...mohli by ste poradit?dakujeeem
Problematická pleť - akne
Nesúhlasím!!!!!! Kozmetička je to najlepšie riešenie (teda dobrá kozmetička). Pri dodržiavaní jej rád a pravidelného ošetrenia sa akné o poznanie zlepší.
kozmeticka je to najhorsie co si jej mohla poradit.Poznam vela bab,ktore mali par vyrazok a utekali ihned ku kozmeticke a teraz...no strach a hroza sa na ne pozriet.S akne sa nema nic robit,vytlacit ked maju bielu lavicku a ak nemaju nechat tak,nedotykat sa ich.Inak sa len rozsiruje a ...
ahoj...pokial mas akne je najlepsie zajst s tym ku kozmeticke alebo to jednoducho prekryt dobrym mejkapom popripade korektorom...
awoj,ja mam problemy s akne uz niekolko rokov,navstevujem koznu ale aj tak to nie je ziadna slava:(Pouzivala som rozne produkty napr.duac gel,skinoren,locaid,aknemycin 2000...vsetko zbytocne.Teraz pouzivam kozmetiku znacka Bioderma,La Roche Posay...je sice dost draha(30ml krem Effaclar K stoji cca400Sk),ale dufam ze pomoze:)Treba dbat aj na zdrave stravovanie t.j.Nie vela sladkeho,slaneho,kysleho...A pit vela vody aby sa precistilo telo:)...Drzim vam palce v boji proti akne:)
lubica feckova
mam to tiez, je to alergicka reakcia na nieco, jedlo alebo napoj...samozrejme ak vylucis nejaky zapal v tele, od zuba, infekciu a tak.....ja si to natieram RSB z lekarne, alebo liehom a vysusuje sa to,,,,ja to mam z ananasu, tak uz ho nejem a je to skoro prec.....
ja konkretne akne nemam len tu dakde vyrazky a prekryvam si ich korektorom od miss sporty so clear ... nepouzivam make up ale zmatnujuci krem od ab cosmetics.... a na to korektor niekedy aj puder miss sporty so clear ... tak trosku
Tak si myslim ze kazdy musi prist na to ze co mu je najlepsie.Ja osobne sa uz tiez dlho trapim s vyrazkami hlavne v zimnom obdobi,ked pride leto viacmenej mi vymiznu, ale ziadna slava to nie je. No v poslednom case som prisla na to ze to co som vlastne doteraz pouzivala mi skodi napriklad taky Aknecolor strasne mi vysusuje pokozku na tvari a kedze mam problemy aj s premastovanim pokozky a ekzemami tak to nebolo najlepsie riesenie.Momentalne pouzivam make-up od Vichy dermablend super prekryje nedokonalosti a pokozka dycha a neupchava pory.Plus vecer pouzivam Duac gel co je na dlhodobejsiu liecbu, ale jednoznacne treba zajst sa dermatologom aby vam presne urcil typ akne.A tvar umyvam neparfumovanym mydlom z lekarne vola sa Caravel a stoji asi tak 20 korun a nevysusuje plet tak vyskusajte mozno to zaberie aj vam ..Drzim palce :)
Pre Kara: ja s tym osobnu skusenost nemam, ale....bola som pred 2 rokmi na plastike nosa v BB Novamede a na izbe so mnou lezala pani, ktora podstupila tento zakrok. Co viem z jej rozpravania: robili jej to v celkovej narkoze. Laicky povedane - ako keby jej zbrusovali kozu (tu zjazvenu vrstvu). Potom jej celu tvar natreli nejakou mastou a ofacovali obvazom. Po prebudeni este vyzerala celkom ok, ale potom jej to zacalo "pracovat" (opuchat)a mala evidentne bolesti. Odvtedy som o nej uz nepocula, takze neviem, ako dlho sa jej to hojilo a aky bol vysledok.
nepouzivajte aknecolor, je priliz husty a mastny, upchava pory, po naneseni mate plet zatazenu, ja som mala tiez akne, prestala som pouzivat aknecolor, postupne sa to zlepsovalo, pouzivala som make-up na vodnej baze, je to lahucky make-up citite sa sviezo, nie ako po neneseni aknecolor.. vela stastia