ahojte, chcela by som vediet, ci pouzivate na plet s vyrazkami make-up alebo nejaky iny kryci produkt alebo iba korektor?ja pouzivam tonovaci krem, ale mam plet aj tak suchu a neviem, co by bolo najlepsie...mohli by ste poradit?dakujeeem
Problematická pleť - akne
ja mam tiez akne a pouzivam rozne pripravky aj ten Pitiol...ale to nemusi zabrat kazdemu pretoze mozete mat mastnu krv a vyhadzuje sa to takto navonok... ze sa vam objavia akne... takze sa musite precistit aj z vnutra a to tak ze budete pit zihlavovy caj aj ked chutovo to nic extra neni nebudete mat mastnu krv a akne sa uz neukaze...
Pytiol..na tazku formu akne nepomaha, Differine gel je dobry,ale pravda-vysusuje/lek.predpis/Chcem sa opýtať,nepoznáte niekoho kto vyskusal LASER na aknoznu tvar s jazvičkami?robi sa to napr.v KE,Plast.chirurgia,ale pod narkózou.Ten laser vám vraj ako keby spáli pleť...,ale potom je to vraj ok.Zmyzne tá povrchová kožička.Má niekto skúsenosti???alebo niekde inde?niečo na jazvy po akné?
Caute vsetci co mate problemy s vyrazkami aj ja som mala a veeeelmi dlho ale UZ NEMAM :) co mi pomohlo? Vola sa to CISCUTAN su to tabletky, neviem ci sa daju dostat aj na slovensku ja som ich mala z Rakuska ale su len na predpis.Takze skuste sa po nich poohliadnut momentalne som ich brala asi mesiac a pol a uz ziadne nemam ma sa to brat tak tri mesiace a potom urobit pauzu.Takze zatial sa majte a drzim palce.Caauu
chcela by som vam poradit,ze ja by som volila fakt kvalitu...predtym som pouzivala aknecolor no vyzeral neprirodzene,citila som sa ako maskaaa a potom sa mi koza nejak este viac premastilaa lebo ju mam velmi citlivu ... teraz pouzivam makeup na precitlivelu kozu od laroche-posay vola sa Toleriane odtien 11....je skutocne perfektny ,neucpava pory, susi vyrazky, vyzera prirodzene a nenapadne,ale ma to jeden hacik baby- stoji 510Sk, dostanete v lekarni...ale fakt stoji zato...aj na tu najvaznejsiu formu akne vrele odporucam presla som si svojim.....
mne velmi pomohol Aknemicin, je však iba na predpis od kožnej, je to taká biela mastička v modrej tube. Okrem toho mi pomáha kozmetika Mary Kay - čistiace mlieko, tonikum a maska.
Oba su len na predpis, iba ak mas znameho lekarnika
no tak este raz. ten zineryt a skinoren su len na predpis alebo sa to da normalne kupit?
Ahoj fifi. Zinerit je uplne super ak mas akne, treba vydrzat aj ked smrdi. Ja mam teraz niekedy vyrazku, vzdy si ju potieram skinorenom, na ten nedam dopustit
a ten zineryt vam vazne pomaha? lebo aj mne ho predpisala kozna ale nejak sa mi to vazne nechce kazdy den natierat na ksichtik...lebo to smrdi po octe..nieco ine a dobre neviete poradit? ale ak je vazne taky dobry tak sa asi zakusnem a nejako to vydrzim :(
a ten zineryt je len na predpis? no pytiol ja pouzivam fakt od detstva a docela to pomaha, tak ale zazraky sa zase nekonaju samozrejme. a da sa to dat samozrejme len tak nadoma.