ahojte, chcela by som vediet, ci pouzivate na plet s vyrazkami make-up alebo nejaky iny kryci produkt alebo iba korektor?ja pouzivam tonovaci krem, ale mam plet aj tak suchu a neviem, co by bolo najlepsie...mohli by ste poradit?dakujeeem
Problematická pleť - akne
ahoj.od 12rokov sa trápim s akne.teraz mám 16 a na lícach sa mi objavila uz aj najtazsia forma akne a to akne conglobata...mám velmi mastnu plet.mam pocit ze som clovek s tou najotrasnejšou tvárou a uz neviem co mám robit...dost to vplyva na mmoju psichyku a mávan stavy ked kvoli tomu plačem...chodievala som kozmeticke starala som sa o plet cistila ju tak prečo?uz som navštívila aj kožnu lekarku a pouzivam zinerit...ten vsak velmi nepomaha...a jazvy po akne conglobata mi urcite aj tak ostanu...ale aj tak sa pytam prosim neviete pomoct?
bola som asi 4 krat vzdy u inej kozmeticky na cistenie ... sama si netlacim cize jazvy nemam mat z nicoho ineho... mysli mze je to individualne ,ja s tym nemam dobre skusenosti takze kozmeticky uz zasadne nenavstevujem..ked uz tak koznu lekarku
s cistiacim mliekom sa odlicujes.gel je na umyvanie pleti namiesto mydla
tak v com je ine cistiace mlieko od gelu?... na hlbkove v zivote nepojdem mam z toho jazvy a je to podla mna na nic..
pletove mlieko je urcene na POVRCHOVE cistenie (od makeupu, potu, prachu,...)
pory sa cistia HLBKOVYM cistenim (vytlacanim)
a cisti pleťové mlieko aj póry?