ahojte, chcela by som vediet, ci pouzivate na plet s vyrazkami make-up alebo nejaky iny kryci produkt alebo iba korektor?ja pouzivam tonovaci krem, ale mam plet aj tak suchu a neviem, co by bolo najlepsie...mohli by ste poradit?dakujeeem
Problematická pleť - akne
nepotrebujem ani HAK, ani nic, brat dlhodobo HAK som nechcela, toto ma dalo doporiadku za pomerne kratky cas a netrpim psychicky.
ja som skusala vsetko mozne uz ma to nebavilo, stacil mi Roaccutane na 3 mesiace a uztri roky ziadne akne. Som zdrava ako ryba, krv supr,vsetko ok.
Ahojte mám 24 rokov, 4 roky som užívala hormonálnu antikoncepciu a pleť som mala takmer úplne v pohode, už 6 mesiacov ju však nepoužívam a pleť sa mi strašne zhoršuje vždy je mastná a vyhadzujú sa mi malé akné vyskúšala som už množstvo prípravkov ale nič nepomáha. nemá niekto dobrú radu
aka je cena diane 35 na mesiac??? dakovaaam
panabeka len to nie! vsak to je silny mechanicky peelig a k tomu kazdy vecer? urcite nie a uz vonkoncom nie teraz ked je silne slnecne ziarenie. takto sa bezepcne dopracujes tak jedine k pigment. skvrnam
kúpte si v drogérii takú kefku pre deti a detské mydlo a tým si každý večer čistite tvár....namocte kefku do vody a naneste na ňu mydlo a asi tak 3 minúty si krúživými pohybmi čistite tvar...
mimi kto je rng a damian??:D.ok ako povies urobim to tak.pouzivam kozmetiku...bez make upu by som von nevysla..nemozem si to s mojou pletou dovolit...a to ma stve pretoze prichadza leto a cez leto make up nosit nebudem moct..pouzivam make up max factor lastinf performance..ale skusila som pred tym aj ine.a plet si cistim uz len mydlom.kedysi som pouzivala rozne vodicky peny a gely...teraz uz len mydlo a zynerit
Miska, nemala som túto diagnozu. Mala som len rozšírené akné.
Nehovor jej hneď, že zineryt nechceš, počkaj, čo povie ona na tvoju pleť, a čo ti dá, keĎ TI ZNOVA Dá zineryt, tak jej povedz, nech ti dá niečo iní, prípadne ju zmeň. Ale už by ti zineryt nemala dať.
A používaš aj nejakú kozmetiku?
Ja by som tvoj problém liečila z vnútra. Skus popozerať, čo radí RNG a Damian.