Pozitíva a negatíva marihuany (vlastné skúsenosti)

ME

som prvy clovek , ktory jej za dobu hulenia- t.j. 8 rokov , povedal na rozum, ze to co robi nie je uplne spravne, ze nejde o to ze marihuana nemarihuana- ale zavislost, a ze ju to velmi obmedzuje, a ze PRAVIDELNE HULENIE je blud....aj to, ze som ochotny pri nej stat, dat jej pomocnu ruku, byt tahunom, v pripade toho, zeby sa sama rozhodla, zeby chcela skusit prestat, obmedzit, ....

ME

vcera sme boli vonku, konecne sme sa ormalne porozpravali, je silny zavislak, lubi ma, ja ju tiez, no mne to fest vadi na to, aby som s nou dokazal existovat, no stale som v tom, ze kebyze nefajci, tak je vsetko OK, pretoze vela veci co teraz robi zle, resp by mohla robit lepsie, veci na ktore ma dopad trava, tak ....

nepochopim, ja kebyze lubim, a zene vadi napr. ze fajcim cigaretky, tak by som sa aspon pokusil prestat fajcit, a nejako spolocne vymyslit nieco , minimalne nefajcit v jej blizkosti, pri nej, alebo skusit si dat pauzu na tyzden , dva, ...atd, tazko

m8

je to dievča o to horšie. takže moj mily, pokial jej na tebe zaleži a nevyuživa len tvoju dobrotu, postupuj ako som Ti pisala dole. A pokial jej na tebe nezaleži tak sa na nu vykašli.Možno ta aj lubi ale nevzda sa travy lebo je silny zavislak a ,,nejak bolo nejak bude,,aj iny chalan...aj to sa može stať. Alebo zas ustúpiš..

ME

najhorsie na tom je, ze ten clovek si neuvedomuje viacere veci asi, kedze hovori, ze ho to nijak neobmedzuje, lebo vedie usporiadany life, osamostatnena, praca, auto....

m8

ak mu na tebe zaleži tak ho opusti, odmeraj sa, nevenuj sa mu, nepočuvaj ho....musi si uvedomit že je to problem. takže musi o niečo prist. kym ma všetko tak kde je problem že huli?

ME

ako ukazat pravidelnemu hulicovi- kt. fajci 8 rokov, ze to je maximalny nezmysel? ako ist na nho aby si uvedomil, ze vsetkeho vela skodi a s tym prestal?

m8

huliť je blbosť. pozanm vela ludi ani jeden z nich nie je uspešny..o ničom..nikdy by som si s mužom čo huli nič nezačala. tito ľudia len do pruseru a ked nie, tak aj tak nič normalne sa s nimi zažiť neda. nejake haluze ktorym aj tak rozumeju len oni sami. a že chlap prestal mať chuť na sex? jasné, lepšie si zahuliť. nevravim ked si zahuli tak že priložitostne čo ja viem dvakrat do roka ale nijak to nevyhladava, ok. niekedy som hulila aj aj s partiou na strednej...a neviem..vlastne nas spajalo len to. kde zohnať, kde si zahulime...po strednej sa to rozpadlo a ti ludia vačšina v tom frči dalej. spravaju sa akoby ani nedospeli..

susisusi

no2 - bol si na psychiatrii ako pacient, ci lekar, ci navsteva, ked si tam videl ludi kvoli marihuane a odkial si sa k ich diagnozam dostal:) dakujem

no2

Mne je jedno, či niekto húli alebo nie. Len nechápem, prečo som videl toľko ľudí na psychiatrii práve kvôli marihuane?!