Stojí vlastne tých pár pozitív a úćinkov marihuany za tie potom možné následky? doživotné následky? ...
Pozitíva a negatíva marihuany (vlastné skúsenosti)
+euforia
+chut jest
+uvolnenost
+sladka vôna
+este by sa naslo ale nebudem rozmyslat
-mohlo by to dlhsie slapat
-zakázaná (drbnutá vláda) ale ja mam piči mam vela kontaktov
-tolerancia
fajcim 4 roky v kuse nevidim nic na tom fet to urcite nie je, to len čistokrvný kokot može toto povedat.
neberte to v ziadnom pripade ,ale ani ine drogy alkohol a cigarety vsetko je to svinstvo
Ja som si to dal dvakrát. Mal som výpadky pamäti (krátkodobej). Neviem, čo je na tráve dobré. Asi len to, že tráva má veľkú reklamu, a preto si ju každý kupuje.
+antidepresivum v malom mnozstve
+ prijemna relaxacia tela
+ unik odproblemov = vlastne fantazie na par hodin
+ lepsie krajsie vnimanie hudby
+ pochopenie seba sameho a sveta naokolo
+ neskutocna chut do jedla
+ radost z z novych podnetov tak ako ked som bol male dieta
+ lepsi spanok
- psychiska zavislost
- ak sa neefajci cez walpolizer tak poskodzuje pluca
- trochu straca clovek pamat
- nespavost pri obrovskom uzivani a naslednom prutkom vysadeni tak ako u antidepresiv
u kazdeho cloveka je to invididualne
niekomu moze pomoct inemu uskodit
u mna to zatial len pomaha a nahradilo mito kopec liekov z lekarne a bez minimalnych vedlajsich ucinkov mi zkvalitnilo smutny zivot
cigarety a alkohol su tvrde drogy ktore by mali byt zakazane !
ME tu som...
hm? nejaký bývalý hulič?
je to fp... drahi veriaci :D :( :D
2 m8 nemyslim si ze sa uzatvaraju do seba... vecsinou sa vytvaraju komunity kde su vsetci stale high... ale inak suhlasim starata o bezne veci ako praca domace prace rodina atd... a uplna strata ambicii...
ale tie tvrde drogy tiez nemozem potvrdit...tusim to bola hypoteza ktora sa nepotvrdila s tou vstupnou drogou..
ona ma 26, a uz od jula zije sama v podnajme, ...cize.....vsetko jej ide ako ma, rodicia si myslia asi, ze je vsetko okej, alebo ja som taky blby, a naozaj je vsetko okej a ja sa musim dat liecit