Ako naštartovať imunitu

marianina

Naty nejaký úspech sa tým docieliť nedá, to je fakt, to som si vyskúšala aj sama na sebe, ale teda dobré je už len to, že človek precitne, že niečo nie je v poriadku, že je nejaký ten problém, ktorý proste treba vyriešiť.

Katar1na

Myslím, že to tu už bolo spomenuté, ale wobenzym za mna tiež. Na imunitu sú potrebné enzýmy a práce toto je na to najlepšie.

alzbetiena

*d_jane* na podporu áno, na liečbu mne pomohol až liek Wobenzym, to dlhšie trvalo kým som sa k nemu dostala, kým som si urobila predstavu, že vlastne v akom stave je moje zdravie, ale našťastie som na to prišla a dala som sa dokopy, síce to týždne trvalo, ale už som zdravá a šťastná.

Naty63

len keď už sa objavujú problémy s imunitou...že nejaké časté choroby alebo tak už potom sú tieto vitamíny, čo píšeš úplne zbytočné...tie ťa problémov len tak nezbavia...možno je to fajn pre udržanie imunity...ale pre jej liečbu je nutné zakročiť ráznejšie...

UniCorn97

Vela zdravej stravy, cvixenia a doplnanie dolezitych latok cez vyzivove doplnky ako je wobenzym. Odporucam urcite.

martinka090

Marianina ked su zdravotne problemy, tak treba riesit uz aj tie, napriklad ked sa zapal objavi alebo co, tak aj antibiotika je treba. Ale tie v kombinacii s Wobenzymom dokazu divy, tiez som si to zazila a teda enzymy vedia pomoct. Aj ked je fakt, ze najlepsie by bolo keby sme sa k problemom vobec nedostali, keby imunitu sme mali v poriadku.

petra_peta

Tomáš tak toto čo píšeš by mal byť základ, ale tak to v prípade, že je všetko v poriadku. Že sme zdraví, inak nám tieto vitamíny dajako nič nepomôžu. To keď už máme problémy, tak je nutné lieky na liečbu imunity nasadiť a to sa mne wobenzym osvedčil.

tomas==

Ahoj, určite sa to týka aj všetkého čo aj ty píšeš. Prvoradé je samozrejme mentálne nastavenie, ale nepodcenil by som určite aj nejaké tie doplnky stravy, vitamíny, minerály a aminokyseliny. Ja ich objednávam odtiaľto: www.kodino.com Majú tam celkom veľký výber za rozumné ceny. Ja sa snažím pravidelne užívať vitamín D, C a vždy večer ešte aj horčík. :)