teda v akej kombinacii?skusala som sa odpalit s xxxxx xxmg pol balenia ale nic mi nebolo...nepoznate dake lieky na spanie alebo analgetika, ktore sa lahko prehltaju a po ktorych umriem na istotu?
Kolko liekov dokaze usmrtit 60kilovu dospelu zenu?
Lady nezabijaj sa! Pozri tu vo vedlajsej teme je chlapik ako stvoreny pre teba. Bolo by skoda keby sa taka mlada baba zabijala. Nerob to dievca! Zivot je svina ale ty mu dokaz ze vies byt este vacsia. Kocka keby si mala 40 tak mi ta je jedno ale take mlade ziena skoda ta je. Nerob to prosim. Ak mas tazke chvile tak pis tuna vyrozpravaj sa s nami.
alebo viete co?ja na to serem...skryjem sa dakam do lesa a pozerem tie lieky...len musim este mame ukradnut peniaze lebo som minula uz skoro cely dochdok...dufam, ze mi da tolko aby som mala aspon dve krabicky...idem najst na nete kolko sotji paralen lebo uz som ho dlho nekupovala...
majte sa
po prečítaní príspevku so mnou až myklo..si robíš srandu? keby sa chceš skutočne zabiť, ani len by si nevyhľadávala toto forum a našla by si inu metodu ako lieky...lenže ty potrebuješ pomoc, máš zle obdobie, ktoré už trvá dlho a ako tu bolo písané..mala by si nájsť v živote to krásne, niečo čo ťa bude npalnať :) prečo nezmeniš psychologa ked je ti tento nevyhovuje? Najdi si nejake koničky, zmen aj bydlisko, hocičo, urob nejaku zmenu a hlavne vyhladaj nejaku inu pomoc
pises, ze chces byvat sama. ale byvat sama chces len preto aby si sa mohla zabit. to nedava zmysel. zabit sa mozes aj bez toho ze by si byvala sama. a cele je to hlupost. potrebujes len objavit veci ktore su na tomto svete krasne. da sa to. aj ty mozes mat pekny zivot. chces pomoct?
nemozem odist lebo chcem zit sama...mna ini ludia nezaujimaju ja som uzavrety typ...radsej trpim a potom to utrpenie by som ukoncila ako niekoho zatazovat mojimi depkami aby zavolali rzp a svacli na psychinu...ja verim len mame...ale parkat aj ona uz volala rzp a tiez som ostala na psychine
zmen lekara, najdi si takeho, ktory nepyta vela a naozaj ti aj nejako pomoze
psychiatri ti nepomozu. vacsina nevie co robi, iba ludi nadopuju liekmi. musis najst silu sama v sebe. da sa to. len musis pochopit ze existuje na svete vela krasnych veci pre ktore sa da zit. viem preco to hovorim. viem ake je to chciet zomriet, cele svoje dospievanie som chcela zomriet. az do dvadsiatky. nemala som od toho daleko. ale potom do mojho zivota prislo nieco pre co sa oplati zit aj napriek vsetkym tazkostiam. hladaj aj ty a urcite nieco najdes. kvoli rodine sa neoplati zabit. odid od nich, pripadne najdi niekoho kto by siel s tebou aby to bolo lahsie. mozno sa ti tazko tomu uveri, ale veci sa mozu zmenit. ani ja by som dakedy neverila, ale teraz je vsetko inak..
Nesmieš si brať slová sestry k srdcu. Veď by si nebola radšej zdravá a nechodila do práce? Keby si mohla aspoň na deň vyskúšať Tvoju situáciu, určite by s Tebou nemenila. Nevie, čo hovorí a neuvedomuje si, ako Ťa tými zľahčujúcimi slovami zraňuje. Jej sa nestalo to čo Tebe v detstve? Dúfam, že nie, ale v tom prípade sa nevie vžiť do Tvojej situácie, že to máš ťažké aj bez jej výčitiek. Jej slová musia ísť jedným uchom dnu a druhým von. Za svoje postihnutie predsa nemôžeš. Mama Ti určite nič nevyčíta, mysli na jej lásku k Tebe.