Kolko liekov dokaze usmrtit 60kilovu dospelu zenu?

Súvisiaci obsah

ninss12

ty sa musíš asi veľmi nudiť..nechápem prečo sa tak snažíš na seba týmto upozorniť, keď každý kto si tu tento tvoj akože problém prečíta, za minutu na teba zabudne a nerieši..takže tu zbytočne riešiš hlúposti a radšej si nájdi dobrého psychiatra alebo nejaké záujmy..pretože keby sa tak strašne chceš zabiť ako píšeš, absolutne neriešiš koľko máš kupiť tabletkové balenie a podobné somariny...keby si na tom tak zle, kúpiš si aj 10 balení a požereš to.

Marty65

Lady a ty nechces vidiet ako raz budu vyzerat tvoje deti, ake budu mat oci a vlasy a stebotat... Chod von a sadni si len tak na lavicku v parku niekto si aj prisadne a porozpravate sa..

Marty65

Urcite to nemas lahke ale ver ze ani my ostatni. Ja som tiez casto frflala na zivot a na osud ze som chcela to a to a nieje podla mojich predstav. No az do chvile pokial mi nezistili Rakovinu. Ver mi vtedy som si neziadala nic ine len zit. Je jedno ako len zit zobudit sa rano vyjst na dvor alebo si sadnut na lavicku v meste a otocit tvar slnku. Ved pozri aky je nadherny den...

LadyOpium

on nebyva kazdy den v ambualncii on ma pacientov aj z inych meist ona ma dve mabulancie a dnes som mu volala a tvaril sa akoby hoto vobec nesralo...dobre uz am peniaze, tak si kupim tie paraleny plus daku vodu a idem dakam na opustene miesto a tam to zapijem...majte sa

Marty65

Mila LadyOpium,chapem Ta!!! ALE do bodky suhlasim s Adri v obidvoch prispevkoch. Prosim Ta precitaj si ich este raz este 20 krat!!! Len to ti pomoze. Necakaj ani minutu a este dnes sa vyber za psychiatrom!!!

LadyOpium

no ja ked pozrala lieky v 16tich tak som spala a potom som vstala bo mi bolo na grc a potom som odpadla a dostala epilepticky zachvat...keby ma mama nezachranila tak by som bola mrtva mi povedali zachranari

EliskaElka

Ahoj, pisala si že nechceš bolesť, a očividne si si nenaštudovala čo sposobuje otrava paracetamolom.
Tak ja ti to zhrniem : v prvej fáze sa prejavuje nechutenstvom, nutkaním na zvracanie, vracaním, ospalosťou a potením. V druhej fáze otravy paracetamolom dochádza k prechodnému zlepšeniu v trvaní 24 až 48 hodín od požitia. V tretej fáze sa opätovne zhorší celkový stav, pridružia sa bolesti brucha v pravom podrebrí. Po 5 až 10 dňoch od požitia sa v štvrtej fáze otravy stupňujú prejavy zlyhávania pečene (žltačka, zvýšenie pečeňových enzýmov, krvácanie, porucha vedomia, nízka hladina cukru v krvi), eventuálne aj zlyhávanie obličiek.
Myslíš že je to bez bolesti ? Dievča zlaté,maj rozum.
Sama dobre vieš že toto čo tu pišeš je prejav toho že sa zabiť nechceš,len sa snažiš upozorniť na svoj problém.
Tak komunikuj s tými čo ti chcu pomôcť ,a nevymyšlaj sprostosti.

LadyOpium

ale sak ked sa predavkujem a nezachrania ma mi to moze byt jedno ne?planujem isk upit paralen 500 ale neviem ci staci jedno alebo treba az dve 24tlb balenia

EliskaElka

Otrava paracetamolom sposobuje zlyhanie obliciek,tak ak si nechces este zaistit okrem vsetkeho aj dialyzu do konca zivota,kasli na to.