Kolko liekov dokaze usmrtit 60kilovu dospelu zenu?

Súvisiaci obsah

LadyOpium

ja potrebujem vlastne byvanie...som uzavrety clovek, nemam rada spolocnost v byte...aj ked dojde niekto ku nam nevnimam moc...len ked dojde segra lebo potom mi nadava ze si robim co chcem ze mam kazdeho v pazi nech robim zo sebou daco atd.

no ja jej davam poloviu na najom a ona druhu polovicu plati...a potom si setrim na knizku...

mamam ma nece pustit, lebo sa boji, ze by som si daco urobila keby som nemala nikoho pri sebe...ale ona nechape to

ze ja chcem byt sama aby som sa mohla v pohode donicit poriadne az na smrt... napriklad skusala som pozierat lieky volakedyparaleny ibalginy atd. a zdy som postupne pridavala a v 16tich som skoro umrela...keby mama nebola doma tak som do pol hodky mrtva mi povedali zachranari v nemocnici pri prijme

ja som uz bola velakrat na psychine aj koli rodinnym problemom...a tie sa tykaju sestry a toho ako mnou pohrda, lebo ona chodi vo dne v noci do roboty a zarobi menej ako ja co mam invlaidny a vraj ,,som parazit co sedi doma na riti a lebedi si v tom ze je slepa a dostava od statu peniaze..." alebo ,,ked mas tolko penazi si daj daku operaciu a chod potom dakam robit"

ale ona nevie pochopit ze v mojom veku sa to zoperovat neda !!!! keby sa to dalo asi niesom na invalidnom nie?

nechapem ju...zavidiet neikomu to ze vidi len na 10cm? a keby aj idem robit kto by ma slepu zamestnal???

ja by som velmi rada robila zhanam si robotu ale ono to neni tak lahke...dost co zdravych neberu koli krize nieto este aby mna choru zobrali aj na hlavu aj na slepotu

adri 136

Niektore antidepresiva maju neziaduce ucinky ze podporia kto ma sklony k samovrazde a clovek si siahne na zivot.Pocuvaj dievcatko neviem tvoju diagnozu ale musis zajtra navstivit psychiatra nech ti zmeni lieky.Povedz mu vsetko to co si napisala tu nech ti pomoze nastavit taku luecbu ze budes v pohode a prestanu tie debilne myslienky.Ok?

adri 136

Moja,na to aby si.mohla vycestovat ti staci aj 3000eur.Si velmi mladunka,preco vlastne davas skoro cely svoj prijem mame?Ved sa s nou dohodni ze jej das len urcitu ciastku ze si setris lebo chces odist a hotovo.Ak to mas doma zle tak si najdi podnajom este s nejakou kamoskou a byvaj si v pohode sama.Veci sa maju riesit a nie takto ze chces zomriet boze,vies kolko je chorich ludi ktori zomieraju a tak velmi by si priali zit?A predstav si nic ine ani nechcu po nicom netuzia len chcu zit.Neruhaj sa takto a hlavne niesi sama kto ma problemy.

hmhg

chod sa dat hospitalizovat dobrovolne, tam ti jedine pomozu. keby si sa fakt chcela zabit, tak sa zabijes uz pred 7mimi rokmi. ale to nemusim pisat, to vies sama a isto ti to uz aj na psychiatrii povedali. antidepresiva ti tieto stavy nesposobuju. keby si sa chcela tak zabit ako pises, ziadny byt by ti nato netrebalo. ale skoda reci..

LadyOpium

no schizu asi nemam...mam iste priznaky ale vsetky nie...preto mi to zhrnuli do hranicnej poruchy osobnosti lebo tam s zahrnute aj bludy a ine psychoticke prejavy

to fakt?akoze berem antidepace a oni mi urobia opacny efekt?kks tak naco to potom mi davaju? to su brzdy

LadyOpium

ja snivam o smrti uz 7 rokov...mam presne naplanovane ako sa zabijem...proste odkupim si daky byt, zamknem sa v nom a potom okolo vecera pojem hrozne vela liekov na spanie aj analgetika a do rana si nik nevsimne ze nevychadzam z domu cize kym im to zacne byt podozrive uz budem davno mrtva a budem mat pokoj...bojim sa totiz inych sposobov samovrazdy lebo sa bojim ze budem umierat v bolestiach...takto len zozerem lieky zaspim a potom koniec...

lenze potrebujem mat ten by lebo keby som to urobila doma, mama by ma zachranila a keby aj v hoteli tam chodia chyzne atd. preto keby te bnyt bol len moj by som to urobila tak a uz by som konecne nasla pokoj

adri 136

Tie samovrazedne myslienky mozu byt aj s liekov ktore berie ak sa lieci na depresiu alebo schizu,viem o com hovorim z rodinnej skusenosti.

LadyOpium

mam 19 rokov som z okresu lv

13 000 no pochybujem ze tolko vobec dokazem niekedy usporit, ked mam prijem taky nizky...ostava mi na mesiac len 80 euro co vsetko platim mame a aj co si setrim...a ja som si zvykla ze tych 80 miniem lebo to su vsetky moje naklady...

nieco ako vreckove

adri 136

Ved problemy sa daju riesit pre boha,kazdemu sa da pomoct.Peniaze niesu vsetko preto sa pytam aku ciastku potrebuje.