teda v akej kombinacii?skusala som sa odpalit s xxxxx xxmg pol balenia ale nic mi nebolo...nepoznate dake lieky na spanie alebo analgetika, ktore sa lahko prehltaju a po ktorych umriem na istotu?
Kolko liekov dokaze usmrtit 60kilovu dospelu zenu?
ladyopium je vazne psychicky chora, niekolkkrat to tu aj pisala. jej pomoze iba hospitalizacia v psychiatr. liecebni
Kolko penazi by ti pomohlo?
Kolko mas rokov,a odkial si?
muc, on nie, ale sud ano...
Matej, dopodrucit odbornika mozes, ale co rozumies pod pojmom zabezpecit odbornu pomoc? nasilu ziadneho svojpravneho dospeleho cloveka nemozes nutit proti jeho vlastnej voli vyuzit pomoc vami zabezpecenym odbornikom.
tak vela stastia! :D
Probuh, dievca, spamataj sa....Ak ti psycholog nepomaha, preco neotvoris usta a nepovies, CO by si konkretne chcela preberat?? Prid na sedenie a zacni rozpravat o tom, co skutocne chces riesit, ked to nie je praca
Hoci o par riadkov pises o tom, ako by si vypadla, kebyze mas viac penazi...tak tomu uz vobec teda nerozumiem
Na to ti ťažko niekto s istotou odpovie, tu sú všetci zatiaľ živí alebo aspoň položiví. Dnes je deň, kedy by si chcela umrieť? Či to chceš tak všeobecne? A ešte ma zaujíma, ak by si bola vedec, vyvinula by si lieky zámerne za tým účelom, aby sa už niekto po nich nezobudil?
Vážený prispievateľ diskusného fóra ZDRAVIE.sk.
Vami publikovaný príspevok na tomto diskusnom fóre obsahuje formulácie, ktoré je možné z pohľadu prevádzkovateľa portálu ZDRAVIE.sk považovať za informácie závažného, život ohrozujúceho charakteru.
Na základe uvedeného si Vás dovoľujeme požiadať o zaslanie Vašich kontaktných údajov administrátorovi tohto diskusného fóra na adresu info@zdravie.sk , aby sme Vám mohli sprostredkovať poskytnutie odbornej pomoci.
V prípade, že nám svoje údaje neposkytnete, sme oprávnení na základe vyhodnotenia obsahu Vášho príspevku pristúpiť ku krokom, ktoré povedú k Vašej identifikácii a následnému zabezpečeniu odbornej pomoci.
Veľmi pekne ďakujeme za pochopenie.
Redakcia ZDRAVIE.sk