Mám syfilis - ako s tým žiť?

Príspevok v téme: Mám syfilis - ako s tým žiť?
syfilis

Asi pred 5 mesiacmi mi zistili ze mam syfilis. Kde kedy a ako som ho dostal sa uz asi nikdy nedozviem pretoze mi povedali ze som ho mal uz v tretom stadiu. Nastupil som do nemocnice kde som mal byt 21 dni ale hned na uvode mi zistili tretie stadium tak som tam bol mesiac a bral som krystalicky penicilin 4 krat denne do zili. Teraz som asi 3 tyzden doma z nemocnice. Za tri mesiace mam ist na kontrolu v akom stave to stoji. Ak ma niekto skusenosti s touto chorobou tak poradte. budem rad kazdemu prispevku. Ak sa chce niekto na nieco spytat taktiey poradim.

no name

caute... poradte mi... mam take zlte bodky na konci penisu moze to byt syfilis ??? ... uz sedem mesiacov mam priatelku a neviem ci sa nahodou odomna nenakazila.

no name

caute... poradte mi... mam take zlte bodky na konci penisu moze to byt syfilis ??? ... uz sedem mesiacov mam priatelku a neviem ci sa nahodou odomna nenakazila.

eliska234

Blaa necitil by si sa aj ty sam lepsie keby to vie? ak to s nou myslis vazne mala by to vediet nie pre to ze je to choroba ale pre toze by ste nemali mat tajnosti aspon nie tie zdravotne.Ak by ste sa vzali a nepoznala by tvoj zdravotny stav bolo by mozne ze keby sa to dozvedela manzelstvo by sa anulovalo.Ked ides do manzelstva musi jeden druheho poznat aj po zdravotnej stranke.Ked jej to nechces povedat je to zo strachu ze ju stratis.Ak je to laska nestratis ju.Drzim palne Bla.

bla

ju som spoznal az 2 roky po prelieceny,naposledy ked som bol na odbere,chodim raz za rok som sa nato pytal a bolo mi povedane,ze sa nemam coho obavat,ze jej to nemusim ani hovorit,ze je to na mne...bojim sa,ze ked otehotnie,ze aj tak moze tam byt ten vrodeny..je to tazke,nechcem o niu prist a aj keby som jej to povedal a zostala by somnou tak by ju to urcite trapilo a tak..tak neviem co robit

hugo1

Cau Bla, ja si to tiez myslim ze by to mala vediet. ked si to zistil tak ste este neboli spolu? pretoze ak hej tak by mala ist na testy aj ona. ja som to svojej priatelke povedal.. tiez som sa toho velmi bal- teraz sme uz manzelia a mame synceka.. bal som sa ci nebude mat vrodeny syfilis ale chvalabohu je zdravucky

eliska234

Ahoj Bla, kolko ste spolu s priatelkou?Asi je to vazny vztah ked pomyslate na dieta.Priatelka by to mala vediet skor ako sa vztah prehlbi do manzelstva alebo sa vam narodi dieta aby si sam vedel ci ta prijme.Radsej skor ako neskor.

bla

ahoj...v roku 2008 mi zistili syfilis prve stadium..bol som v nemocnici 3 tyzdne,kazde rano mi pichali do zadku penicilin..lumbalku mi nerobili..kazdy rok chodim na krv,vysledky mam negativne...ale stale som sa nezmieril,ze som to mal a v podstate mam...mam skvelu priatelku,ktorej som to vsak nepovedal,nechcem o nu prist a hambim sa jej to povedat..ona by chcela dieta..ja tiez ale stale mam v hlave,ze to dieta to moze mat...su moje obavy opdstatne?

hugo1

Ahoj Papucka.
vzdy pri detekcii tejto choroby sa robi dalsi odber, kedy sa krv posiela na centralu syfilisu do kosic.a az vysledky odtial su prioritne. prajem vela stastia

Papucka

Ahojte, chcela by som sa spýtať, keď mi pri zobratí krvi zistili syfilis, ale doktorka povedala, že netreba ešte robiť paniku, že sa môžu mýliť a preto musia krv poslať do KE na vyšetrenie ešte..Je možné, že z KE prídu výsledky negatívne??