Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
OOO ja zdobim stromcek vzdy az na stedry den doobeda,pritom mlsam a pozeram rozpravky.Dnes sa pripravuje salat a vsetko ostatne,ryby az zajtra.Prave som konecne doupratovala.Brat s muzom su v kuchyni a chystaju.Treba si pracu rozdelit.Do vsetkeho nam asistuje maly,no je to vesele.Co sa tyka kolacov,tak sme ich podostavali vela a este nam dnes donesu dalsie,takze ja naozaj nemusim piect.Prajem prijemny zbytok dna a ako pises,prec so zachvatami a uzivajme si sviatky.
ja mám posledný koláč v trúbe a ideme vyzdobiť s Peťkom stromček a už len pohodičkujeme :) Pekný deň babule a žiadne záchvaty, jasné!!! Zákaz platí na celé Vianoce!!!!!!!!!!!!!
Ahoj ooo,nas o chvilu caka velky potravinovy nakup a ak nieco este zbadame,tak si to dame pod stromcek od otca,ktory nam da koruny.Zatial pa a pekny den prajem.
Lenka tak som rada, dúfam, že ho aspoň chrbát riadne bolel z tých krabíc, xixi... Bežíme do kostola, pa
sisa5: veľmi dobré skúsenosti mám s BIOPTRONOM.Aj prírodné produkty vedia pomôcť, len ich treba užívať dlhodobo.Bližšie info:duratnakatka@zoznam.sk
Ahoj ooo,v noci muz na mna vyletel a odisiel spat na byt.Spal na krabiciach.Rano sme si to vydiskutovali.Uz je to o.k..Potom sme isli do Incheby na vianocne trhy a konecne sme nakupili na vianoce.Teraz upratujem a pobalila som darceky.Zajtra sa idu robit nakupy potravin a este sa nieco ulozi.Maly isiel neskoro spat a tak bude dlho hore.Este ho idem okupat.
čo je tu dnes? ste v jednom kole všetky? ja som si až teraz sadla, už nič nerobím, uf...
Baby kaslem na vsetko.maleho som konecne uspala,idem si lahnut aj ja.Nikto tu uz nie je.Dobru noc vsetkym.
ja by som ho zabila... ešte takto pred sviatkami to pokašlať... ja som hrozne radikálna v takýchto veciach, veľmi asertívna som sa naučila byť... Ahaa, takže saláma :) My sme práve boli kúpiť vianočný stromček, taký tučko je to, ale hrozne chutnýýýý :-) Ivanka a ty si zas na tie darčeky nebola? No čo sa budete na seba pozerať na Štedrý večer? xixi
hmmh, ja som to dala do alobalu- bola to taka masa- aj oriesky, postruhala som tatranku, zele mackov a potom som vyformovala sulok- salama a ono to bude tvrdnut a potom krajat ako kolieska..
zufalka, drz sa a klud pokoj a krásne vianoce- chlapa to prejde..