Tetania

Príspevok v téme: Tetania
sisa5

Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk

kajka

soravia,to mi je ľúto. skoro sa vylieč. Aj ja bojujem s nejakou virozou už mesiac. Tiež mi to veľa na psychike nedodá.

ooo

Čawenky ženy... lenka čo to za myšlienky...nič sa ti nevráti, hlavne žiadne negatívne myšlienky nemaj. Soravia ty sa lieč, ja som horko-ťažko vyzdravela, ja mám teraz menzes a parádne mi je zle od večera, celú noc a furt, uf

soravia123

kajka, ano ja to mavam- slabe ruky, nohy, bolest hlavy v zátylku, pichanie, sklbanie, mravcenie, vibrovanie v tele..a depky, plac,..
teraz nevladzem mam horucku, mama aj svokra detto...neviem prejst ani na Wc, strasne som slaba, mam nadchu..je mi zle...len ležať a umreť:(((
muž siel na chleba do kauflandu, tak som sama..

zufala

Ahoj kajka,podla mna ano,tiez som to mavala a este sem tem mam.Najlepsie je ist na EMG vysetrenie,kde ti tetaniu potvrdia alebo vylucia.

kajka

Tetanky, chcem sa Vás spýtat, či pri tetánii možu nohy aj tak pichat. V noci alebo ked sedím a mám ich uvolnené, tak cítim také pošklbávanie a pichanie. Tak celkovo mám slabé nohy, bolest hlavy od zátylku, bolest a stuhnutost krčnej chrbtice, stále mám studené nohy, štiglenie na plúcach a na dýchacej trubici....a mám depku ktorej predchádzali stresy v minulých mesiacoch.

zufala

Ahoj ooo,som rada,ze si sa aspon ty ozvala.Nevieme ale co je s nasou maminkou myis.Dufam,ze sa ma dobre a uziva si sviatky.Mne je 2 den tak nejako na prt,chvilami mam pocit,ze som spat v tych styvoch.Lekar mi sice hovoril,ze sa to bude este objavovat,nemam sa zlaknut,ze sa to vracia ale,ze casom toho bude menej a aj to bude slabsie.Len aby mal pravdu.Nemam pocit stale,ze mi to chodenie do sanatoria moze v niecom pomoct.Mozno mi je aj z pocasia na nic.Ja len dufam,ze sa to zase nezhorsi,velmi sa toho bojim.Drz sa moja,idem si lahnut.

ooo

ja som unavená ako kôň posledné dni a vôbec neviem z čoho, asi preto, že mám narušené režim, ráno dlho spím a už o dve hodiny som na odpadnutie od únavy, uf