Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Zmes mineralov na kosti obsahuje vsetky mozne potrebne, spolu s vitaminami na zabudovanie.
Ak mas slabu absorbciu, existuje aj zmes Bone Essential, navrhnuta pre ludi so znizenou absorbciou.
Najlepsie je ich brat s niecim zelenym, napr Spirulinou. Na ine problemy(spanok, depresia, nervozita) spojene casto s tetaniou som spomenul St Johns Wort, 5-HTP, SAM-e, silnu vitaminovu zmes Stress-B a podobne.
hej, ale aké?
skús potravinové doplnky to nie sú lieky!
zdravím, mne tetaniu diagnostikovali pred pol rokom, ale nepredpísali mi žiadne lieky o ktorých tu píšete, užívam len horčík, vitamíny rozpustné vo vode v ohromných množstvách+ vitamíny skupiny D a K, v podstate mi to prešlo môžem v poho spať, sústrediť sa atď, príde to na mňa raz za šťvrť roka na pár dní a to mi vtedy nič nechutí jesť- ako pri chrípke, s týmito minerálmi a vitamínmi je to oveľa lepšie a navyše nemajú vedľajšie účinky, ale neodporúčam kupovať obchodné komplexy lebo sú neúčinné/reklamný ťah/ a poprosil by som ak niekto vie niečo o tých čajoch z akých rastlín a akumpunktúre aby napísal. Ďakujem
pekny podvecer prajem-ja som dnes rozmyslala nad tym,ze Tetania kto ju mas uz urcenu by sa mala normalne hlasit ako cukrovka atd.lebo ja ked chodim do prace a dostanem tetanicky zachvat tak kto bude vediet,co mi je?a budu len skumat a tak keby vedeli,ze mam tetaniu /z nedostatku vapnika/tak by uz vedeli, co maju so mnou robit...sak nie len so mnou tetanikou je velmi vela...len niekto este ani o tom nevie...
monika, napisal som ti
nie nedá sa mi spať, tak sa snažím ukludniť, alebo si dám ľubovník, ked to príde...
a kukni si príspevky od RNG napr. ten radí konkrétne potravinové doplnky ...
zaujímalo by ma či môžete večer zaspeť, keď je vám zle?