Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
baby ktore mate tetaniu, nemate niekedy pocit, ze ste "mimo" take trochu vytrhnute z reality?
mizantka,jasne to trpnutie je tetanniou,ale clovek si casom zvykne,ze?musime mysliet pozitivne,lebo inak by nas to uplne zvalcovalo...pekny zb.dna ti prajem....
mizantka,mam to za sebou,citim sa ok....inak ty sa mas ako?
mariaa, tolko ta budu vysetrovat, sondovat, az ti nieco narusia.
Jednej z mojich kamaratok tak vysetrrovali zlcnik, ze z 2 hodinoveho vysetrenia v nemocnici sa stal 3 tyzdenny, ked skoro umrela. Samozrejme, lekari na vsetko mali vysvetlenie, len nie na to, ze ked tam isla bola v podstate zdrava a mala trochu bolesti zlcnika a ked vysla bola len kost a koza.
Pricom jej cely problem bol zapal zlcnika , neskor jej zistili(ini lekari, zaoberajuci sa prirodnymi metodami) zapal pecene a vyliecili ho protokolom dr Berksona.
Samozrejme to mohli nasadit bez sondovania, lebo videli, ze ma v krvi pecenove enzymi.
mozantka,no to bolo asi s toho,ze si bola v stresse,preto ti ruka trpla....dnes prave idem na to vysetrenie a az do tenkeho creva cez usta..:0((((....no ale ako pises,a nemam inu moznost,musim to absolvovat....tak sa maj krasne a potom dam vediet ako som dopadla,ked prezijem...:0))))....
jooj to vysetrenie zaludka vraj neni prijemne,ale tak co by sme neurobili pre nase zdravie :)) u mna to celkom ujde, bolo aj horsie.len som da vcera dost rozculila,asi az do nepricetna a zacala mi trpnut ruka a tak..ale som sa potom vyplakala a preslo to.a uz je fajn.inak sa uz neviem dockat,kedy dojdem dom. :))
MIZANTKA,ANO SOM OK,LEN DNES MI BOLO TROCHU SLABO,ALE UJDE TO UZ TERAZ...BOLA SOM V OSTEOCENTRE PRE VYSLEDKY,A TRETI SA MI VAPNIK,TAK MA POSLALA NA GASTRO,HNED SOM SA DOHODLA S LEKAROM NA PONDELOK MI UROBI VYSETRENIE A UTOROK POJDEM NA TU SONDU DO ZALUDKA CI AKO SA TO VOLA...MAM TROCHU OBAVI,ALE MUSIM IST...TY SA MAS AKO MIZANTKA?