Dlhšie (pol roka) chodím po lekároch. Zvyšoval sa mi tlak a mala som aj chvíľami búšenie srdca (tep 170)sprevádzané závratmi. Nebolo to vždy spolu aj búšenie, tlak, závraty, iba niekedy. Stále ma pobolieva ľavá časť hrudníka, rameno a lopatka. Pred menštruáciou 1-2 dni to bolo horšie. Neskôr sa mi to zhoršovalo v čase ovulácie. Výsledky gynekológie sú negatívne. Vyšetrením štítnej žľazy zistili autoimúnnu tyreoditídu bez liečby. Čo sa týka chrbtice odblokovali mi dva stavce. Neurológ mi predpisuje lieky Myolastan, Guajacuran, Xanax, a dlhodobo Ronal. lieky neužívam. Chodím na akupunktúra a stav sa mi trochu zlepšil. Chcela by som vedieť, či má niekto skúsenosti s tetaniou. Totiž test na tetaniu som mala pozitívny. Lekár mi povedal, že je to narušenie pH v krvi alebo organizme a je potrebné hlboké dýchanie alebo dýchanie do sáčku. Lieky vraj na to nie sú. Aj moje zdravotné problémy môžu byť z toho. Má niekto s touto "chorobou" skúsenosť? Ako sa dá stabilizovať, pripadne odstrániť napr. bylinami, cvičením,...? Pýtala som sa, či by mi pomohol psychológ. Vraj nie. Tlak a tep mám sem tam skákavý, raz vysoko a raz trochu nižšie. Ďakujem
---------------------------
www.zdravie.sk
Tetania
Ahojte,uz som doma z injekcie,ale zatial mi ani to nepomaha.Zle sa mi dycha a je mi zase horsie ako vcera.Toci ma a toci,napina,ani na PC nevladzem pozerat,to pocasie ma asi dorazi.Mariaa ak chces ten email,tak tu je,je to firemny/otcov a ma ho tu doma/:imitransport@imitransport.sk alebo imitransport@chello.sk..Budem cakat,pa.OOO,tak ty uz mas u seba PC,to je super,uz mi to chybalo,ta tvoja schopnost povzbudit.Tie vysledky budu o.k.,Vraj sa z tohto vysetrenia da zistit,ci ma niekto aj nejaky nador a pod. v hlave.Myis moja este asi buvinka.Tiez prajem vsetkym pekny den.
ooo,na stranku chrbtica,nerstvo,tetania...som teraz pre jednu pisala kontakty tak sa tam pozri.Lebo sa mi nechce este raz pis.A nemas zaco,hlavne aby vam to pomohlo,lebo ja som tiez bola jak troska,nehovorim ze som s toho uplne vonku,ale velmi mi to zmiernilo vsetky tie bolesti atd.To sa neda ani porovnat.
Ja sa mam Zufala celkom ok,len som trochu nervozna
Ďakujem, takže nezdraželi :) Ja chcem ísť do Piešťaň, Košice mám príííšerna ďaleko. Alebo do BA v najhoršom. Môžem si to vybrať?
Ahoj ooo,ta kapka stala 500sk v KE u MUdr.Pavlova.
Maria môžem sa spýtať koľko stála tá Kvapka krvi? Idem sa tam objednať...
Ahojte,prajem vsetkym prijemny den,v poho.Zufala,Tebe a Tvojmu malemu to iste a vela sily do noveho dna.Ak chces nap.mi meil a napisem TI.Dnes mam viac casu,no casu.Som sama doma.A zrana mozem chvilu pis.Potom budem varit ATD.Ale mozno TY zase nebudes mat cas.Tak ja pockam.
Inak som ešte chcela povedať, že sme včera boli v knižnici, tak som pátrala po tej knihe, ktorú ti požičala tá psychologička, ale bola len v študovni a tam sa mi trepať nechcelo. zato som ale našla iné, jedna bola volačo o tom ako zvládať úzkostné stavy a tam také veci boli popísané baby, že úplne u nás, som sa rehnila večer, hoci mi išlo hlavu roztrhnúť... vám to potom opíšem z tej knihy, no prča s nami... :))))
poznáme to zlato, hej. To je možno reakcia na tie lieky, každý to inak znáša. Oni na začiatku môžu mať opačný efekt a potom zaberú... Ale už je to preč, nemysli na to. Si tu ešte?
baby prebudila som sa so slabostou v rukach a s trasom..
inak v noci zas som zaspala a zrazu booom, booom srdce a ja som sa klepala ako osika..a trpla mi ruka....potom som vybehla z postele, napila sa vody...isla naspat...dala hlavu pod vankus a udierali si hlavu do postele ako drbnutá:(((
potrebovala som sa sustredit na tie udery hlavy nie na môj stav...
poznate to? take chvenie, vnutorný des a strach....proste že idete do kolien a konec:((((