Zdravím, potrebovala by som poradiť ako sa jednoducho a rýchlo naučiť anglinu. Na základnej som sa učila ruský a na strednej nemecký jazyk ale ani k jednému z nich nemám akosi vzťah sa ďalej kvalifikovať. Chcem sa naučiť anglický lebo veď to je jazyk svetový a dohovorí sa ním človek takmer všade.
Problém je ten že som skúšala kurzy dva ale nepomohlo. Lektori sa zo začiatku venujú všetkým a na približne do polky kurzu vačšinou len tým pokročilým. Podľa mňa sú to len zbytočne vyhodené prachy a osoh žiaden. Tie kurzy sú strašne krátke a za ten čas sa jazyk nedá naučiť tak aby sa človek vedel celkom rozumne dohovoriť. Ako teda nato? Filmy s titulkami som skúšala ale tie titulky bežia tak rychlo že ma to prestalo baviť.
Učím sa aspoň slovíčka s výslovnosťou aspoň tie základné slovíčka (pomenovanie potravín, časti tela, nabytku, ošatenie, choroby, dopr. prostriedky, nejaké slovesá, počasie a pod.) ale to asi nebude stačiť keď neviem zložiť celistvú vetu? To skladanie viet je najvačší problém u mňa. A najma tie časy to je koplikované. Kedy sa aký čas používa a slovosled. Ak by som išla niekam do sveta len ťažko by som sa dohovorila ak by som sa spoliehala len na znalosti slov ale vetu by som nevytvorila však?
Vďaka za rady :)
Ako
Ak nemas na jazyky bunky co vidim ze asi nemas tak sa ju nenaucis. Niekto nema bunky na matiku fyziku chemiu a niekto na jazyky.