Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Samovrazda

bledo

Niekedy mam taký pocit, že neviem aký je zmysel môjho života a hovorím si, že život treba len prežiť, aj tak raz umriem a to ma deprimuje. Inokedy si hovorím aký je život krásny a že som šťastný že žijem, že sa mám úplne dobre. Onedlho vznikne nejaký problém a som celkom zúfalý. Potom problém vyriešim a buď príde ďalší alebo je mi zase dobre. Tak to proste chodí... Na základe tohto si vždy spomeniem na to keď stratím chuť do života že sa zajtra môžem zobudiť a budem mať úplné iný názor na svet. Neviem či som taký náladový ale viem iba to že treba hľadať niečo prečo žiť a vždy sa niečo najde. Viete prečo by som nikdy nemohol skočiť npr. z výškovej? Lebo viem, že keby som letel, tak by som si to rozmyslel ale už by bolo neskoro.

peterrr

Cajka = zivot je len jeden uzi si ho naplno. Môžeš byť rada, ze si taká aká si poznam vela ludí, ktorý su zdravý a nevážia si život mám brata ktorý je snád najväčší alkac v Trnavskom kraji. Urcite to máš ťažké ak chces kludne mi napis rad popisem ICQ 392-238-774 kludne budem tvojim kamosom ja sa nehambim za to a mali by sa hambit tý, ktorým je tvoj osud lahostajný.

ester9

asi trochu od veci, ale aky je podla vas zmysel zivota? nejako ho stale neviem najst a v podstate kazdy den ma napadne, ako sa mi nechce zit a ake by bolo fajn, keby som tu nebola. nanestastie, neviem na co bolo dobre, ze mi to mama povedala, ale povedala, ze so mnou otehotnela ako s tretim dietatom neplanovane a otec sa s nou az do tretieho mesiaca nebavil, pretoze strasne nechcel tretie dieta. tak mi je velmi luto, ze mama nesla na ten potrat. viem, ze takymito uvahami uz nic nezmenim, ale stale ma to napadne a je mi to luto, ze to neurobila. otec nam okrem toho nikdy nic nekupil a robil hystericke psychopaticke vystupy, ked sa dozvedel, ze sme si nieco kupili, pritom sme si nikdy nezili zdaleka nad pomery, stacila sladkost, alebo sampon, hocico a vykrikoval, ze ho len vyzierame z penazi. okrem toho, som dievca a este dnes narieka mame, ze preco ho panboh tak potrestal, ze mu dal dcery. z toho vsetkeho mam pocit, ze som v podstate nechcena, nemilovana a nadbytocna a potom mam tie pocity, ze zivot je nezmyselny a ze tu nemam miesto :-((

nellla

Viem, že je ťažké žiť. Sama som to kedysi okúsila. Otec mi zomrel a mama akosi zabudla, že som. Mala som 9rokov. Chcela som umrieť, aj som to skúšala. Dnes mám 28, krásneho syna, celkom v pohode život a rebríček hodnôt primeraný tomu, čo som zažila. Vážim si ľudí okolo sebe a život taký aký je. Všetko je len na Tebe. Vydrž a uvidíš, že sa to oplatí. Aj mne sa kamarátky smiali, mama chodila opitá, nestarala sa o mňa. Ja som skôr dozrela, časom mi to bolo jedno. Neboj sa, nevzdávaj sa a vždy deď sa dá, konaj.

jankomrvkicka1996666

no ja som sa chcela zabit tez bo som nemala zadne kamosky a vyzeram ako debil moj otec sa oziera a moje takzvane kamaratky si zo mna utahovali hahh no dost dobre ale vzdy tu bola moja rodina a otec ked bol normalny hlavne sa nezabijajte ved vzdy moze byt horsie ako je

annie0812

Ajojko ja som sa raz chcela zabit ale nikdy by som to nespravila ja viem ze nie kazdy ma zivot lahky ale ja som sa aj napriek tym tazkostiam som sa dokazala postait na rovne nohy predstavte si ze vasa najlepsia kamaratka povie chalanovi do ktoreho ste buchnuta a mate s nim kamaratsky vztah a ona mu povie ze ste donho a on sa s vami prestane bavit v tej chvili sa vam zruti cely svet a myslite ze uz nemate preco zit neostal na tomto svete nik ku komu by ste citili to co k tomu dotyicnemu a preto som si chcela podrezat zili ale nespravila som to tak nerobte nic na co sa necitite

andy

Ahojte! ja som tu nový, ale myslim si, že život je krasny a ponuka veľa možností, aj keď sa vám to teraz možno nezdá, TO SA ČASOM SPRAVÍ, ale musíte s tým bojovať. Ja si ani neviem predstavť, že by som sa vzdal, keď sa mi všetko búralo a padalo na mňa. Kolkokrát som pomýšľal na smrť, kolkokrát som si ju naplánoval, no niečo silnejšie vo mne ma vždy dokázalo priviesť na správnu cestu a som rád, že som tu! A to, čo som prežil, neprajem ani tomu najväčšiemu nepriatelovi.

carenka

to ma asi kazdy a ak si naviac za hranicami svojej rodnej hrudy je to double...
mas pocit ze kazdy na teba zabudol a striedaju sa navaly zlosti a smutku.... Mne najviac pomaha planovanie do buducna...a snivat o tom co sa nikdy nesplni...ale vzdy sa vratis spat do skutocnosti

andr

soncik
Je nieco ,kvoli comu by sa tu oplatilo este ostat?Nasiel si NIECO?
prosim napis a my skusime pomoct.Kedy sa citis lepsie,vecer alebo rano?Vstavas s takymto pocitom od rana a na vecer sa Tvoj problem trosku zlepsi?Odpovies?