Používate výživové doplnky? Aké?

Príspevok v téme: Používate výživové doplnky? Aké?
andrejka33

Ahojte! Veľmi by ma zaujímalo aké výživové doplnky používate a prípadne kvôli čomu. Ja by som chcela zaradiť nejaké na trávenie a na zlepšenie kvality vlasov/nechtov, viete s čím by som mala začať? Budem rada za každý tip. Inak asi to budem objednávať odtiaĽto: -odkaz odstránený- nemáte s touto stránkou niekto skúsenosť? ďakujem!

zosa

Ja mam skúsenosti s aloe vera berry.Osvečil sa mi pri zápale mechúra.Ani troje atb.nezabrali.Vyskušala som aloe vera. Uživala som ráno a večer 0,5dcl po dobu 2mesiacov a teraz preventivne štamperlik raz denne a mam pokoj

odpovedam

No ja mam toho celkom dost: probiotika, prebiotika, kolostrum, omegy 3-6-9, proteiny, aminokyseliny, vitaminy. Prve tri kupujem z lekarne, zvysok z fitness online obchodov.

hegi, to robis reklamu samemu sebe? Ak ano, porusujes pravidla fora. Toto nie je reklamny portal.

anderejgaraj

Ja si objednávam chlorellu, echinaceu a este par dalsich (ktorych nazvy si fakt naspamat nepamatam). objednavam to vsetko z -odkaz odstránený- a spokojnost! ale ak mozes urcite sa predtym porad s niekym kto sa v tom vyzna!

hegi

ahoj ja by som ti určite odporučil výrobky od spoločnosti Forever living.
Ja mám osobne veľmi dobré skúsenosti a nie len ja aj moja manželka. Ja som mal problémy zo žalúdkom nemohol som už hoci čo jesť. Keď som sa zoznámil s produktami od Foreveru ani ja som tomu veľmi nechcel veriť ale som to vyskúšal a neoľutoval som to lebo mi to pomohlo. Treba používať tie produkty a nie len skúšať. Minimálne 100 dní trvá detoxikácia tela ale môže to trvať aj dlhšie. Veľa ľudí sa pýta že prečo no preto lebo všade sú toxíny v jedle, vo vzduchu no všade. Človek sa celí život zanáša a chcel by sa očistiť za týždeň. To sa nedá. Ja ti odporúčam tie výrobky. Pozri sa na www.flp-aloe-biz.webnode.sk a tam sa dozvieš viacej informácií. Keď sa chceš poradiť môžeš ma kontaktovať je tam kontakt.