Dobry den,chcem sa opytat ci mate osobnu skusenost s liecbou rakoviny alternativnou medicinou to je zmena zivotneho stylu surova stravabez masa a mliecnych vyrobkov detoxikacia posilnenie imunity bratie vit b17,graviola macaci pazur,horke marhulove jadra,vit c,enzymi trypsin chymotrypsin,a ine vyzivove doplnky a vitaminy.Samozrejme bez ozarovania,operacie bez chemosky.Vyliecil sa niekto takymto sposobom?Dakujem Vam za odpovede.
Rakovina alternativna liecba
0vecka: RNG píše čo ho napadne, hlavne že je alternatívny.
RNG: Čo je to za liečbu, keď ju treba neustále opakovať, hoci bylinkami? Je to len dočasné riešenie alebo potlačovanie prejavov choroby. Na rakovinu neexistuje univerzálny liek, nedá liečiť hormónmi ani homeopatikmi. Jurkovič mi je ukradnutý.
2 RNG nedavno si pisal ze homeopatia je podvod a teraz zrazu funguje???
uvedomujes si ze homeopatia ak by fungovala tak by fungovala proti znamym fyzikalnym zakonom? a teda sa ta konspiracia rozsiruje uz za brany farmalobby uz aj vsetci fyzici su proti nam?
Inac znova tu musim spomenut dr kamila Jurkovica, ktory sa pokusil liecit rakoviny kontrolou hormonov a maj uspechy v predlzeni zivota aj pacientovl ktorych jeho kolegovia v stvrtom stadiu rakoviny uz odsudili na smrt. Kedze on dokazal, ze sa este nieco dalo pre nich spravit, tak ho museli samozrejme odstranit z cirkulacie so zamienkou,. ze mu jedna pacientka zomrela. Ako keby druhym onkologom masove pacienti nezomierali! Este je na internete nevymazane okolo dr Jurkovica, hoci je to celmi silne prehlusene stovkami utokov na neho.
www.scribd.com-
Rozpravkar, netaraj. Ja pisem o prikladoch z USA, lebo tu zijem. A nepisem len o pripadoch z USA, lebo aj tu je velmi silny tlak proti alternativnej medicine, ale je tu vyse 15 000 lekarov co po vystudovani lekarskych fakult si predsa po case zvolili liecit alternativne, a to aj napriek neustalemu prenasledovaniu.
A na to, aby som vam oznamil, co tu a inde ti lekari robia vobec nemusim byt z toho odboru. Staci mi citat ich periodika, kde popisuju, co pouzili a s akym uspechom.
Ja som nikohpo nevyliecil, ale mnohym som poradil ako na to a aj sam v pripade roznycy chorob tie rady od tych vzacnych obetavych lekarov pouzivam uz vyse 20 rokov.
Rakovine treba podla moznosti predist spravnou stravou, a doplnkami rozneho druhu, co telo posilia, odmoria a pripadne mu pomozu rakovinne bunky znicit vo vacsej miere, ako by boli bez tej pomoci schopne.
A to sa onkologovia zialbohu na skolach neucia ziadnu prevenciu ani ine metody, nez su schvalene monopolom mediciny a preto aj maju nizsi uspech v lieceni a najma predchadzani rakovin ako alternativni lekari.
RNG, prečo tvoje príklady sú z opačnej strany Zemegule kde si to nemôžeme osobne overiť? Čo tak nejaký príklad zo Slovenska? Koľkých ľudí si vyliečil z rakoviny a koľkí ti umreli? Ak neliečiš ľudí, prečo sa vyjadruješ k niečomu čo nevieš? A teraz nám povedz tú o červenej čiapočke.
hanka9,
prečítala som si, je tam toho veľa pravdivého a nielen v USA. Už len samotné nemocničné prostredie,veď to je známe že tam sú nebezpečné baktérie a pobyty v nich ozaj nie sú pre chronických pcientov. A hľadajú sa nové druhy ATB,pretože existuje veľa nebezpečných baktérii, ktoré sú už odolné voči súčasným a nielen v nemocniciach atď.
Atka136 založila túto tému kvôli svojej chorej mamke,nechcem sa viacej rozpisovať.
Ale nemyslím si že toto je tvrdá prooficiálna stránka zdravotníctva.
Kocel, ayurveda a akupunktura liecia, na to su dokaz miliony vyliecenych pacientov uz starocia. Takze to, ze to "moderna" (v zmysle monopolna zapadna medicina) neuznava je len dokaz toho, do akeho absurdneho stavu sa v hombe za obratom a ziskom dostala.
To ze sa im podarilo dostat moc nad oficialnym schvalovanim toho, co lieci a co nie este neznamena, ze doplnky a potraviny neliecia alebo neudrzuju zdtavie, ked su spravne pouzivane.
Ved preco by ich vyse 90% lekarov v USA inac pouzivalo ?!?
Nehovoriac a vyse 50% inych ludi, snad si nemyslis, ze su vsetci na hlavu padli?
Ked lekari samotni pouzivaju doplnky na udrzbu zdravia a snazia sa jest spravnu stravu na udrzbu alebo dokonca prinavratenie zdravia, tak oficialna verzia, ze len lieky oficialne schvalene liecia je zavadzanie a celosvetove sprisahanie, inac sa to nazvat neda.
0vecka: Lenže homeopatia, akupunktúra, ajurveda nie sú alternatívou, lebo v skutočnosti neliečia. Toto je tvrdá pro-oficiálna stránka zdravotníctva.
Zdoraznujem, ze to je o Amerike.
U nas je vsetko v najlepsom poriadku.
Alicia, tu som cosi nasla o konvecnej modernej pokrokovej medicine