Prosim vas o pomoc.Moj manzel ma rad zvierata a hlavne macky. V detstve mal doma zakazane chovat akekolvek zviera ,okrem rybiciek, tak teraz mu preskakuje. Kupil kocura, nie je kastrovany zatial a znackuje nam kade tade po byte, strasne to smrdi. Nechcem to zviera doma, ale on ma macicky rad...Mam chut vyhodit z domu aj jeho. Pripada mi to neciste, po byte mam same vonavky rozvesane, lebo aj zo zachodika to citit ten jeho moc, hoci zachodik casto cistime, su to feromony. Mam toho dost uz som kvoli kocurovi vyhodila taburetku, aj koberec a nemienim povyhadzovat vsetok nabytok. Dala som ultimatum, bud kocur, alebo ja, resp. on pojde aj s kocurom.
Muz je posadnuty mackami
ovecka: dobre som sa pobavila, komu to mam dat tu otravu do vody? Muzovi, ci kocurovi?hahahaha
preco mstit? iba vyriesit problem sak to neni nic osobne. To je ako keby si povedala ked si dam na obed kuracie prsia ze preco sa mstim na kuratach...
ovecka
to je zas jeden z tvojich "univerzalnych napadov"
to sa tak na teba podoba
gratulujem
P.s- preco by mal byt clovek svina a chrapun a mstit sa zvieratu ?
hmm nasyp mu nieco do vody. Chcipne a dalsieho kocura mu uz nedovol. Ver tomu ze je to to najkludnejsie riesenie.
Pfandy vidis mas zleho muza, teda aspon v tomto a taketo otazky sa riesia este pred spolocnym byvanim. Ja som razne prezentoval svoje nazory a postoje ked som si k sebe bral priatelku, aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu a aby sme tieto otazky nemuseli riesit v buducnosti.
Da sa povedat ze som to nemal tazke lebo som si hladal podobnu zenu s podob. nazormi kedze v byte nestrpim hlavne tieto veci menovite: cigarety, alkohol, domace zvierata.
V zivote som si na zvierati zlost nevybijala/neviem ake i kde heh/, ja viem, ze kocur zato nemoze, on ma prirodzene pudy.Preto si ho necham, ak ho dame vykastrovat a prestane znackovat.Ale s mojim muzom nie je rec, je urazeny a nerozprava so mnou. Kocur sa na mna nehneva zato, ze ho chcem vykastrovat hihi, muz sa s nim rozprava stylom, ze vidis, panicka ti chce dat stiknut vajka, hnusana...heh no.
V byte by som chovala tak maximalne akvariove rybicky
nic viac a nic menej
P.s- v rodinnom dome vonku pes, cica, resp. ine zvierata ano
Emily ma pravdu.. Ja som si zobrala tulaveho 2 rocneho kocurika. Tiez znackoval tak behom mesiaca som ho dala vykastrovat a ziadny problem s tym nebol ze by ostali pachy a pod. A co sa tyka toho tyrania.. Moj kucur si prezil vselico vonku a ked sme ho zobrali dnu tak bol stastny,nikdy nechcel ist von,len sa dival z okna a sledoval. Mame este psika bytoveho a ten nesmrdi tiez.
Takze moj nazor je tiez ten ze vybijas si svoj hnev ktory mas na muza ( opravnene) na zvierati. Preto sa treba porozpravat s manzelom a vytlct mu z hlavy chovnu stanicu.
A ako tu niekto napisal ze musi ist macka prec,ze nenechaj si pokazit rodinu.. No k tomu nemam tiez asi co dodat.. Muz sa rozhodol,bud dostal taku vasen na chov alebo to robi naschval.. Ale macka ti rodinu urcite nepokazi,pokazi ti ju muz,alebo obaja.. A ja by som spravila asi to co si pisala,ked neda kocura vykastrovat tak im zbal obom veci a nech sa stara a robi to co ho bavi. Nikdy nevies s cim moze prist potom... :-)
Emily opat a kto za to moze ak nie ich chovatelia, majitelia, rozmnozovatelia?
Ten kto macku nema a nechova ju nenecha vonku vyhladovat. Lebo ziadnu nema. A povedal by som ze na ulicu sa dostavaju najviac z bytov kde pre nich jednoducho miesto nie je. Na druhej strane na dedinach sa tiez istu dobu topili ale zas za to mozu ich majitelia, ktory dovolili nekontrolovanemu rozmnozeniu az premnozeniu.
No on prekrocil prah nasho domu preto, lebo ja mam zvierata rada, dokonca som mala raz aj persku macicku, bola to samicka a nebol s nou problem, bola velmi inteligentna, zlatucka,nevedela som, ze kocur, nekastrovany , narobi taketo problemy, preto som suhlasila s tym, ze ho kupime.On bol od prvej chvile divny, kupili sme ho ako osemmesacneho, je strasne nepritulny, divny povaha, naozaj.Ale to by som este brala, kazdy sme nejaky, ale ten moc ja nedokazem tolerovat. Dam muzovi podmienku, vykastrovat a ked ani to nepomoze a kocur bude znackovat dalej, tak ho darujeme niekomu, kto je odolny voci takymto veciam.Ja jedno, co z duse neznasam, je pocit, ze zijem v spine a smrade.