Frajer ma homosexuálne maniere

Príspevok v téme: Frajer ma homosexuálne maniere
teguelinka

ako zistím,či je partner gay?
Plánujeme svadbu,deti.Lenže problém je v tom,že som si nie je celkom istá,či je partner v poriadku,čo sa týka sex.orientácie.
je normálne AK:

-Má 24 rokov,
-je prehnane precitlivelý,upišťaný,všetko ho bolí,aj ked mu neublízim ,len nechtiac doňho mierne buchnem,tak začne mrnčať,ako malé dieťa.
-Správa sa infantilne ,prehnane afektovane niekedy.Aj čo sa týka hlasu,gest a mimiky.

-Dbá veľmi o hygienu,každý den sa spchuje,neznáša špinu,holí sa všade
má zženštilý výzor,vysoký a chudý,nemá chlapskú postavu
- NIE JE metrosexuál,nezáleží mu,ako vyzerá,oblečie si čokoľvek,ale najradšej nosí svetre a košele.

nemaľuje sa,ani nepouživa žiadne balzamy,krémy,ani parfemy.Neznáša doplnky ako naramky a pod.Má rad prirodzenosť.
-Má veľmi jemné črty tváre pokožku i ruky.Skôr ženskú.
-Má iné hobby ako ostatní muži,je samotárskejší.baví ho umenie,dokumentárne filmy,nezaujíma ho vôbec šport,hrá perfektne na klavíri,vyžíva sa v tom.
-Pritom však nie je umelec,ale vyštudoval technického inžiniera.

-Dokým ma nespoznal nemal partnerku,je panic.Sme spolu cez dva roky,avšak JA chcem sex až po svadbe,partner súhlasí.Ale také maznanie praktizujeme,myslím,že nemá problém so vzrušením,ked ma vidí,je vzrušený a viem,že ho ako žena priťahujem.
-Tvrdí,aká som krásna a pod.erotické filmy ho veľmi NEVZRUŠUJU,berie ich skôr pragmaticky.
-Je prehnane starostlivý a jemný ku mne.Správa sa ku mne DETINSKY a upištane,obdivuje malé bábätka,aké sú nádherné a šišle nad nimi.
-vie šiť(!!),variť,prať,žehliť,piecť,všetko,ako žena

Otvorene som mu o tom hovorila,že sa mi nepáči,aký je,že to prehána,nedá si povedať,vraj je taký stále,a rozhodne odmieta,že by bol gay.
ja mám však pochybnosti.Bojím sa,že chce tým,že sa so mnou ožení zakryť svoju orientáciu.

prosím vás,je jeho správanie normálne?veľmi by ste mi pomohli!! ďakujem !!

Valentin

Duchovná poradna - Duchovná pomoc uzdravenia a oslobodenia Homosexulity počte 26 prispevkov do témy " Frajer ma homosexuálne maniere" na stráne
forum.zdravie.sk

chamatuta

ako tak citam pripomina mi to skusenost s pokusom o sex s kondomom nie kazdemu to robi dobre nie nadarmo sa vravi ze je to ako lizat med cez sklo su chlapi ktorym klesne prave preto ze si daju kondom co tak skusit to bez kondomu mozno mu bude fungovat tak ze ti prestane vadit ze je zozenstely a k tomu este tolko mozno ho mamka brala za dceru ktoru nemala kedze ma len bratov mozno ma niejaky zly zazitok z detstva a to je nasledok jeho traumy....ale jedno je iste ak ti vadi aky je nema zmysel ist s nim do mazelstva.. asi potrebujes chlapa poriadneho..ktory bude viac vyhovovat tvojim prdstavam ako vyzorovo tak povahovo..no nech sa rozhodnes tak ci onak vela stastia prajem

Mattooo

Pokojne môže byť heterák aj napriek takémuto správaniu. Prečo nie? Otvor trochu myseľ. Do opačného tábora prebehol možno preto, že ste spolu zopár rokov a ešte si mu nedala.

Alebo je to homosexuál od začiatku, ty budeš pre neho len taká povinná jazda, spraví ti 2 deti, sex budete mať raz za 4 mesiace a bude čisto účelový. On si samozrejme bude riešiť milencov, sexuálne dovolenky, rakúske bordely a podobne. Držím palce.

steveeww

Podla mna ten kto je nenormálny vo vztahu si ty!!! Asi si Krestanka že?? To že ty nechces sex pred svatbou to ti vyhovuje ale že on pri mazleni može vytiecť semeno(čo je velky hriech )) problem nemaš??? Si homofóbna, a riadiš sa podla stereotypných názorov,... Vieš že ženy v Gruzįnsku vykonavajú typicky mužske práce a nerobí ich to o nič menej ženami než/ktorekolvek iné... A mužov ktorí sa sprchujú každý den je 99 percent

sudraphon

podla mna je gay, len s tym nie je zmiereny a chce "prejst" na heteraka, mysli si ze ked si zalozi rodinu a bude mat deti, tak ze sa to zmeni, spravanie ani sposoby nezmeni to nejde len tak lebo na 90% to robi podvedome a neuvedomi si to hned

laurora

Mne sa tu paci ako si tu kazdy vytiahne z toho prispevku nieco svoje a hodnoti len to, napr. LOULOU len to sitie, umyvanie... ale ved ona pisala aj o ostatnych veciach, celkovo komplex jeho povahovych crt a vlastnosti a to mi uz teda normalne nepride! Hlavne to pistanie vzdy, prehnane gesta, cele take to zzenstile spravanie a hlavne, to, ze sa mu 10x pri sexe nepostavil je vrchol! Podla mna este sam si to nechce priznat, ale normalny heterak nie je...
Ked si s tym musela prist na forum, tak ta to proste trapi a mala by si to nejako vyriesit, ale s nami to neporiesis, my ti mozme poradit aj to nevieme ci spravne...ja by som taky vztah zrejme skoncila, ale to co je za tym musis vediet len ty. Mozno keby on napisal na forum svoj pohlad tak by sme drzali s nim, ktovie...ale mne sa to cele aj tak velmi nepaci :/

caaaaaj

no si zober, ze ako ho beres teraz, ved ti uz teraz vadi a neberes ho takeho aky je.. nemozes ziadat od niekoho, aby sa zmenil len tak..radsej kasli na svadbu by som povedala, len co sa ti casom uplne bude priecit...a inak tiez mam takeho kamarata, ze kazdy o nom povie, ze je teply ale fajn a urcite je hetero :)

teguelinka

sulla ja rozumiem,že môže byť prehnane precitlivelý,ale toto je podľa mna moc :(
a nie,práveže nevyrastal vôbec tak,ako si to napísala,že s babami nežnými.má toroch bratov,tatku,a mama jeho je taka citlivá,to je pravda,ale ona ma zase psychicke problemy,to je niečo iného.
a hej,všetci JU obdivujú,že aká je užasná,ked je taká krehká a jemná.
to je pravda
chyba asi vo vychove,ale prečo potom jeho bratia nie su az taki ako on?
ale jeho matka vobec nie je nanho upätá,ani prehnane starostlivá,práveže pravý opak

sulla

Ked hovoris ze sa mazna uzasne a je vzruseny z teba, tvojho tela ale problemy pridu az pri pokuse o vnik je velmi pradepodobne ze je to "len" psychika (hlavne ked prehovaral na sex on teba). A moze byt aj prehnane citlivy, ked ty sa zatvaris nespokojne z toho ze mu to nevyslo zablokuje ho pocit viny,nespokojnosti a podobne. Ako ste pokracovali po tychto neuspesnych pokusoch (myslim tym tvoje/jeho spravanie)?Nema dominantnu, prehnane starostlivu a upatu mamu, prip. nevyrastal obklopeny zenskym prostredim (tety,babky, susedy, mamine kolegine)? Tam by mohol byt aj povod jeho preafektovanosti, upistanosti (podvedome napodobnuje spravanie ktore ocenovalo toto prostredie), to ze je tichy moze byt sposobene jednoducho introvertnou povahou.