Frajer ma homosexuálne maniere

Príspevok v téme: Frajer ma homosexuálne maniere
teguelinka

ako zistím,či je partner gay?
Plánujeme svadbu,deti.Lenže problém je v tom,že som si nie je celkom istá,či je partner v poriadku,čo sa týka sex.orientácie.
je normálne AK:

-Má 24 rokov,
-je prehnane precitlivelý,upišťaný,všetko ho bolí,aj ked mu neublízim ,len nechtiac doňho mierne buchnem,tak začne mrnčať,ako malé dieťa.
-Správa sa infantilne ,prehnane afektovane niekedy.Aj čo sa týka hlasu,gest a mimiky.

-Dbá veľmi o hygienu,každý den sa spchuje,neznáša špinu,holí sa všade
má zženštilý výzor,vysoký a chudý,nemá chlapskú postavu
- NIE JE metrosexuál,nezáleží mu,ako vyzerá,oblečie si čokoľvek,ale najradšej nosí svetre a košele.

nemaľuje sa,ani nepouživa žiadne balzamy,krémy,ani parfemy.Neznáša doplnky ako naramky a pod.Má rad prirodzenosť.
-Má veľmi jemné črty tváre pokožku i ruky.Skôr ženskú.
-Má iné hobby ako ostatní muži,je samotárskejší.baví ho umenie,dokumentárne filmy,nezaujíma ho vôbec šport,hrá perfektne na klavíri,vyžíva sa v tom.
-Pritom však nie je umelec,ale vyštudoval technického inžiniera.

-Dokým ma nespoznal nemal partnerku,je panic.Sme spolu cez dva roky,avšak JA chcem sex až po svadbe,partner súhlasí.Ale také maznanie praktizujeme,myslím,že nemá problém so vzrušením,ked ma vidí,je vzrušený a viem,že ho ako žena priťahujem.
-Tvrdí,aká som krásna a pod.erotické filmy ho veľmi NEVZRUŠUJU,berie ich skôr pragmaticky.
-Je prehnane starostlivý a jemný ku mne.Správa sa ku mne DETINSKY a upištane,obdivuje malé bábätka,aké sú nádherné a šišle nad nimi.
-vie šiť(!!),variť,prať,žehliť,piecť,všetko,ako žena

Otvorene som mu o tom hovorila,že sa mi nepáči,aký je,že to prehána,nedá si povedať,vraj je taký stále,a rozhodne odmieta,že by bol gay.
ja mám však pochybnosti.Bojím sa,že chce tým,že sa so mnou ožení zakryť svoju orientáciu.

prosím vás,je jeho správanie normálne?veľmi by ste mi pomohli!! ďakujem !!

jjjaaa

Najprv pises, ze sex az po svadbe, ze sa len maznate a zrazu, ze do teba chce ist s kondomom - to nie je sex? A je velmi cudne, ze mu klesne - mne by stal ako sviecka aj 3 hodiny a mal by som praveze opacny problem.
Ta kamaratka je dobry krok, ked ti povie nazor. Z chlapa zena musi citit testosteron. Gayovia vedie byt velmi mily k zenam, ze su z toho hotove, vedia lichotit a tak, lebo oni sami uvazuju ako zeny a preto vedia, co by ich vzrusilo. Skus este zohnat nejakeho chalana, ktory by bol ochotny pokusne zbalit toho tvojho. Mala by si si byt uplne ista, ked si s nim chces planovat buducnost.

teguelinka

nepochopili ste to.chcela som vás,ako chlapov,spýtať na to,či jeho chovanie je normálne ,či e heterák,ked sa takto chová.lebo kamoška ma upozornil na to,že ma spravanie vysloveneho gaya,ze nepozná takeho heteráka :(

nič na NOM nie je chlapské.

mám pocit,že to už dalej nevydržím,
hovorila som otvorene s nim o tom,a povedal,ze nie je gay a urazil sa na mna,ze čo to mam za stupidne napady:(
že miluje mna a že ho pritahujem.
no asi nie natoľko,aby mu neklesol.Totiž ked sa pokusame o sex (cca 10 krat sme sa pokusali),tak mu klesol,a nedošlo k ničomu :(takže už som si nie je istá ničím unho,bud ho nepritahujem,alebo čo,ale mazná sa uzasne so mnou ,to musím uznat,miluje moje prsia,boky,ploche brucho,obdivuje to,a je vzruseny vzdy,ked ma vidi,ked sa len bozkavame,ale akonahle chceme sex,tak da si kondom a klesne mu a nemoze vojst do mna ,vzdy vypadáva,čiže neviem,či je to len psychika,alebo je gay skutočne.
a deje sa to opakovane,avšak,ked sa len tak mazname,tak mu stále stojí a citim,ze je navnaden y,vzruseny:(

radodo

Pozri, ja ti to poviem jednoducho a logicky - ked mas taketo pochybnosti a nazory na svojho chlapa, tak sa s nim rozid. Ak by si ho skutocne milovala, nevidela by si toto na nom, resp. by ti to nevadilo. Opytaj sa na nestranny nazor ludi okolo vas, co vas oboch poznaju a posluchni to, co hovori vacsina z nich - to mas najlepsie.

Panoramatix

Už tomu prestávam rozumieť :D Základom každého vzťahu je komunikácia. Preto sa o tom musíte otvorene pozhovárať. Ak si s ním tak dlho, asi bude mať aj dobré stránky :) Preto si myslím, že môžte dospieť ku kompromisu. Nech prestane byť upišťaný, ale v ostatných veciach mu nechaj voľnosť. Neverím, že sa nevie trochu ovládať, keď vie, že ti to vadí. V krajnom prípade si nájdi svalnatého kamaráta nech žiarli trochu :D

teguelinka

no my sme nikdy nemali spolu sex,takze neviem posudit,ale maznanie je nam prijemne obom,aj jemu

panoramatix on sa nezaoberá ženkým svetom,práveže nie,jeho nezaujíma moda,ani nič( asi si poriadne nečítal uvodny prispevok)

ale tu nejde o to ako ma oslovuje!že mi povi zlatko,chrobáčik,on je celý afektovaný aj na verejnosti,pred mojou rodinou atd.nejde o oslovenie,ale o jeho hlas,gestikuláciu,mimiku,a vôec celkovo ,upišťaný je strašne,!!

Panoramatix

Tiež mám rád hygienu, s priateľkou sa viem porozprávať kľudne aj o make upe, rád jej navarím a nakúpim ale gay nie som. Mňa fascinuje ženský svet, preto sa o tieto veci zaujímam. Možno to je aj jeho prípad. Bohužiaľ to nevieš oceniť.

Tie zvuky som myslel pri takom mazlení v posteli. Ja neviem ako to prebieha u vás. Ale poznám páry, ktoré sa oslovujú zvieracími menami (macko, chrobáčik), alebo hovoria niekedy až deckou rečou. Pritom ten chalan z jedného páru každý druhý deň trénuje v posilňovni a povedala by si aký je mužný :)

Jedna vec by ma zaujímala. Robí to aj na verejnosti? Alebo len keď ste sami doma? Podla mňa by neklamal sám seba, veď ste spolu už dosť dlho. A v posteli vám to funguje?

Matej

teguelinka ak môžem jeden skromný názor..

máš "dokonalého" chlapa tak si ho váž a ver tomu čo hovorí.. nerozumiem absolútne prečo by mal byť gay.. kvôli tomu, že sa o seba stará? to je na smiech.. :)

Panoramatix má môj súhlas.. perfektne napísané..

teguelinka

radodo on žil v prudernom prostredí,a on sám podľa mna sebe (ak je ovšem gay)zapiera že ním je.Prenho je normálna rodina len žena a muž,a ich deti.takto vyrástol v takomto prostredí.tak to vníma,a strašne chce deti.
nechcem veriť anonymným ľudom na fore,lse chcem sa opoýtať,či má niekto skúsenosti s takýmto niečím.

Panoramatix a ty teda si homosexuál,alebo nie?:)
ja nechcem svalnatého borca:)ani nechce aby páchol potom a bil sa,to už vôbec:)len nech aspon NIEČO je na nom chlapské,a nie ,že sa práva žensky ako žena.a na Nom naozaj nie je NIČ chlapské,okrem toho,čo má medzi nohami samozrejme:)
mne skôr vadí to,že rád napodobnuje infantilné zvuky a ku mne je infantilný,oslovuje ma vždy makko a zdrobnene,až si pripadám,ako jeho dieťa,nie frajerka.
súčasť akej hry je infantilne napodonovanie zvukov ?ktoré praktizuje aj on ?to mi ,prosím ťa,vysvetli.
niekedy aj naschvál akoby zahrá gaya,hlasom a tak,AKOžE " JEžIš zaseee " a tak sa čudne pozrie,zaklipká očami,alebo ako,neviem to presne takto popísať.Rád napodobnuje iných.

Panoramatix

Takže ty budeš skôr veriť anonymným ľudom na fóre než svojmu partnerovi? To sme teda dopadli.

Neviem o čo ti ide. Mne sa javí ako ideálny chlap. Ženy stále nariekajú, aký by mal chlap byť a ak taký je, tak im to príde divné. Takže tebe vadí, že upratuje, má vzťah ku kultúre a deťom, je citlivý a milujúci?? Okey tak si nájdi svalnatého borca, ktorý sa o teba nebude vôbec zaujímať, bude chľastať na futbale, nakoniec bude biť teba alebo tvoje deti. Veď v podstate si svojho partnera nezaslúžiš. Je pre teba príliš dobrý.

Pokiaľ ide o postavu, nie každého baví makať v posilňovni a nie každý má genetické vlohy na veľké svaly. To, že je čistotný z neho nerobí babu. Veľa gayov je naopak svalnatých a zarastených. Chlapa nerobia bicepsy ani chlpy na hrudi. Nie sme ako opice. To, že je upišťaný beriem ako súčasť hry. Tiež rád napodobňujem infantilné zvuky.