čaute berie niekto antikoncepciu diane 35 kôli chlpom?? pomáha to..
Antikoncepcia Diane 35
Ahoj, chcem sa opytat ci je mozne otehotniet ak po sedem dnovej pauze som zabudla zobrat tabletku v danny den(streda) a zobrala som ju o den neskor(stvrtok) a vo stvrtok v noci som mala pohlavny styk. Dakujem
malo pravdepodobne, ja by som sa neobavala.. ale chran sa pre istotu aj inym sposobom este 10dni
Ahoj, chcem sa opytat ci je mozne otehotniet ak po sedem dnovej pauze som zabudla zobrat tabletku v danny den(streda) a zobrala som ju o den neskor(stvrtok) a vo stvrtok v noci som mala pohlavny styk. Dakujem
ked to nieje silne krvacanie nemusis.
Ahojte babenky, užívala som Diane 35 9 mesiacov a pred 2 týždňami som ju vysadila. Prišla menštruáciam tak ako mala, ale odvtedy mám stále krvavý výtok. Je to už 12 dní. Je to pri vysadení normálne alebo mám navštíviť doktora? Vopred ďakujem za rady.
diane a jej napodobeniny ako su chloe, minerva, vreya.. zadriavaju vodu, takze take 3-4kila zena priberie. a z toho sa robi aj celulitida.
na plet pomaha, to je pravda. ale po vysadeni sa plet zhorsi na taku istu , alebo este horsiu uroven ako bola pred uzivanim. tato hak sa nesmie uzivat viac ako rok
aha a ta tiez pomaha pleti lebo ja to chcem koli tomu
uzivala som Diane 35 asi rok a pol a nepribrala som ani kilo, len prsia mi trosku narastli.ale ked som menila lekara, povedal ze anco uzivam zbytocne drahu diane ked Chloe je skoro presne ta ista antikoncepcia lenze lacnejsia o par euro.a som uplne spokojna:-)
ahojte dnes som si dala predpisat diane35 lebo mam problem z pletou kto ma s tym skusenosti nepribera sa z nich? dakujem
lane jankaaaaa ma pravdu, je to jednofazova antikoncepcia, vsetky tabletky su rovnake s rovnakou davkou.hlavne ze si nevynechala.