Steper - chudnutie

Príspevok v téme: Steper - chudnutie
holcicka4

chcela by som si kupit steper ... ale nevem ci je to ucinne na na nohy .. pretoze jedna znama ktora sa venuje sportu mi povedala ze to nema zmysel na vytvarovanie svalstva a tak no a dalsa zas ze z toho len hrubnu lytka a podobne .... a to prave nechcem lebo si ich chcem prave zuzit ... ohli by ste mi pls poradit ?

astalavista

Je pravda, že stepper je zameraný hlavne na zadok a stehná. Mám ho doma, stehná a zadok sa skvelo vytvarovali, ale na lýtka nepomohol. Teda nehrubnú z toho nejak závratne, ale nezoštíhlejú určite. A tiež záleží, či máš bočný stepper alebo nastaviteľný do rôznych pozícií. Na lýtka je ale lepší bycikel. Najlepšie je to kombinovať. A na zoštíhlenie treba vysokú frekvenciu cvikov a minimálnu záťaž. A dlhší čas, každý deň aspoň pol hodinu.

HranolčekEri

Dotaz na mrkvičkuMary.
Chcem si kúpiť steper,vy píšete,že ste si kúpili teraz druhý,môžte mi poradiť aký? Ďakujem.

Matullda20

Ahoj,chcem sa spitat ze ci je steper aj na zadok, lebo chcem trochu schudnut na zadku a spevnit. A tak tiez aj litka chcem trosku z uzit lebo mam problem si kupit nohavice kvoli tomu. Myslite ze mi pomoze?

xdanielax

akakolvek aerobna aktivita - vratane steppera a bicykla - je na chudnutie vhodna. Staci dosiahnut primeranu tepovu frekvenciu. takze, do toho!

micina123

ja mam tiez problem s partiami zadok stehna...mame doma rotoped...mysliteze cvicenie nanom pomzoe na tieto partie?...snazims a cvicit aspon 3x do tyzdna minimalne po 45 minut....uz som fakt zufala,niezeby som bola velmi tucna ale viem ze som pribrala a sama sa necitim dobre..pomoze to?

kikusqa34

Ahojte ja som cvičila na steperi a schudla som možno 4 kila za tyždeň cvičila som asi pol hodinu každy deň vždy po tej 17:00 a to som už nič nejedla a pritom som sa počas dňa ani moc neobmedzovala len som nejedavala sladkosti :-)

Stepper

Nie je stepper ako stepper
hlavne tie poľské výrobky
Ktoré kúpite aj tu na internete
ja som si kúpila a stála som na ňom 2 dni
a zlomil sa ! Tak je lepšie kupovať v obchode riadne si ho prezrieť lebo na mojom steppery kde je najväčšia záťaž bolo spravené s umelej hmoty.Takže dúfam že mi ho z reklamujú a pošlú penize takýto výrobok už NECHCEM !!

suns

ja som vycitala na nete, ze step aerobic je super na chudnutie z tychto partii..
ale ten sa cvici na tom stupienku, tiez sa to vola stepper..
ale tento som si vygooglila a vyzera to dobre :) mozno to skusim aj ja :)
snad to pomaha na celulitidu, lebo inak som stihla ale tuk sa mi uklada prave v pase brusku a bokoch...