Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?

Príspevok v téme: Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?
Zvedavka

myslim len co sa tyka vyzoru cize telesneho vzhladu ( vyska, telesne rozmery, farba dlzka kvalita vlasov, crty tvare, styl obliekania a modnych doplnkov)
ake chybicky krasy na tele zeny vam vadia ze by ste si s nou nezacali vztah?
pls nepiste o dusevnych vlastnostiach a spravani bavme sa len o vyzore a nepiste ze na vhlade nezalezi lebo toto vam neverim na vhlade vam zalezi so skratou by ste urcite chodit nechceli.

Alise

niekde som tam medzi prispevkami zhliadla ani vysoka ani nizka zena, to je kolko cm? resp. co je extrem? celkom ma to zaujalo :))

0vecka

ja nemam nejake vylozene KO kriterium. Stihla alebo taka ze ma par KG navyse alebo nejaka svalnata mi vobec nevadi. Moze byt aj hlupa ale nie celkom primitivna. Este zalezi ci sa tu bavime o vztahu alebo jednorazovke. Tiez vyska mi je v podstate suma-fuk. Mne zalezi hlavne na tom ak ma ist o vztah aby sme si rozumeli a nejaka spolocna konverzacia sa viedla v spolocnych tonoch.

Ale urcite by ma odradila prilis tlsta. Vylozene primitivna alebo taka s agresivnymi crtami (ci uz tvare alebo spravania).

Nepacia sa mi tiez dlhe nechty alebo kila make up-u ale nieje to premna KO kriterium.

Správnychlap

Tie s nadváhou s velkymi ricami a cicami a previsajucim pupkom, s umelými mihalnica, s tetovanim, opiercingovane, s prstenami na každom prste na rukách aj po dvoch na jednom, peroxidove blondíny, vysoké devy, tie čo nosia moc krátke sukne a veľké vystrihy, 10 a viac cm opätky a chodia polámané potom a s mega náušnicami, s farebné kontrastným oblečením ako papagáj
Stačí takto stručne ? : D

podobny

"pokojne sa niekomu moze prihodit zena, ktora sice nie je fyzicky uplne podla predstav, zato je s nou vsak tak dobre, ze jej to clovek prepaci ani nevie ako." - asi najpodstatnejsia myslienka

wreck

k zacatiu/nezacatiu vztahu sa nevyjadrim, takze len vseobecne:

prilis tenka a prilis tucna alebo s neforemnou, nezenskou, postavou, extremy typu vestonicka venusa alebo, naopal, deva taka tenka, ze sa mi spoja prsty s palcom ked ju chytim za nadlaktie, ale aj prilis velky telesny objem, hoci tvoreny svalmi alebo silnejsimi kostami, prilis nizka (bez vacsieho ohladu na hmotnost), vyrazne problematicka plet, vyrazky alebo jamky a priehlbiny na licach, malo zenske rysy tvare, vyrazne chlpky nad hornou perou alebo na tvari, prilis vystupujuce kosti, tvarove alebo ine, vyholena alebo so strniskom, s problematickou vaginalnou vonou, prilis husto posiata materskymi znamienkami.

styl obliekania mi nevela hovori, modne doplnky najradsej ziadne. :-) toto inak velmi tazko hodnotit takto 'na papieri', ale je velmi pekne, ked pre to ma zena cit.

vacsina z vymenovaneho by ma na prvy pohlad ak nie odradila, tak urcite nepritahovala.

chapem o co ti ide, ale aj tak podla mna robis trosku chybu, ze to oddelujes od nefyzickych vlastnosti. pokojne sa niekomu moze prihodit zena, ktora sice nie je fyzicky uplne podla predstav, zato je s nou vsak tak dobre, ze jej to clovek prepaci ani nevie ako.