Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?

Príspevok v téme: Muzi aky typ zeny vas nepritahuje?
Zvedavka

myslim len co sa tyka vyzoru cize telesneho vzhladu ( vyska, telesne rozmery, farba dlzka kvalita vlasov, crty tvare, styl obliekania a modnych doplnkov)
ake chybicky krasy na tele zeny vam vadia ze by ste si s nou nezacali vztah?
pls nepiste o dusevnych vlastnostiach a spravani bavme sa len o vyzore a nepiste ze na vhlade nezalezi lebo toto vam neverim na vhlade vam zalezi so skratou by ste urcite chodit nechceli.

Agnes998

Mojmu priatelovi sa nepacia zeny chude ako modelky, teda konf. velkost 34-36, pacia sa mu konf. velkosti 38-40, ci blond alebo tmavovlasa je jedno. Ale moc tucne sa mu tiez nepacia. Mojmu bratovi sa zas nepacia stihne, ma rad baculky a taku si zobral aj za zenu. Nehovorim teraz o morbidne tucnych zenach, ale o baculkach, co maju trebars 10-15 kil navyse. Fabra vlasov nezalezi, ale tiez skor polodlhe alebo dlhe vlasy. Na farbe oci ani u jedneho vobec nezalezi.

podobny

nahodou wreck to rozpisal az do detailov. ale tak co chcete, na otazku bola aj odpoved. inak suhlasim s tym, ze slovenky (a nielen slovenky) su vacsinou pekne zeny, takze nie je myslim si problem najst pritazlivu, ktora splna poziadavky.

podobny

kazdy to ma inak. u mna je nizka pod 165 a vysoka nad 180 mozno 185. ale to este neznamena ze by som taku odmietol. ale v zasade by som bol radsej keby je nizsia ako ja resp. skor nizsia ako ja alebo ked vyssia ako ja tak nie o vela. ale ak by som ju mal rad tak kludne moze mat aj 190 a mozno aj viac. skor ako vyska by mi asi vadilo ak by na mna posobila dojmom mohutnosti. to znamena, ze je pri sebe nad moj limit, mam rad totiz stihle alebo ak by bola svalnata. ved ako by sme potom vyzerali keby mala vacsia svaly ci nebodaj silu ako ja. to by bola vacsi chlap ako ja. aj ked netvrdim ze nejaka vysportovanost nie je fajn. ale na druhej strane, hovori sa, ze ked ju milujes nie je co riesit. takze by mi mozno aj nevadilo aj keby bola v rozpore s tym co som tu napisal. :)

wreck

Zvedavka, jasne ze som narocny, co uz so mnou. nastastie slovenky su vo vseobecnosti velmi pekne. :-)

a krasavec? ja?? staci ma len v dialke zazriet a musis sa bezodkladne objednavat k odbornikovi a zacat zrychlenu liecbu na posttraumaticku stresovu poruchu, inak si poznacena na cely zivot.

ked som sa minule ziadal, aby ma pridali na 1000uglypeople.com, napisali mi naspat, ze nemozu, lebo by stranku museli dat na heslo a pred vstupom vyzadovat parental advisory. vraj je to proti ich obchodnej politike, ci co.

;-)

Zvedavka

Wreck niesi velmi narocny? Len ci si ty taky dokonaly a krasavec :)
Spravnychlap dobre popisane najlepsi opis z celej temy ale tiez narocny :)
hlien prilis strucny si.
Ovecka nenarocny ale o dusevnych vlastnostiach tema nieje ale v pohode.
hamham mas pravdu staci sa pozriet na nechcene fotky slavnych hviezd ako vyzeraju obycajne a strasne bez majkapu ako zeny z davu.
Alise to s cm by som rada tiez vedela co je pre vas vysoka a nizka? kolko je to nizka 140 ci 155 cm a vysoka 185 ci 170 cm

Kybel

take co sa o seba trocha staraju a dbaju aby dobre vtyzerali, lebo aj skarede kacakto ktore sa vie pekne obliect nemusi byt az take skarede :)

LILIII

Juj no ja som dnes videla kocku co mala dlhe gelove nechty natrete na modro no des . Ako moze niekto nosit modre nechty ,ved to je odpudzujuce !