Ahojte,
mám 14 a neznášam Slovensko. Neviem prečo ale všetko čo súvisí so slovenskom proste neznášam, nepáči sa mi tu. Je to prosím vás normálne? dakujem
Neznášam rodnú vlasť
Treska je slovenske jedlo? Halušky tiež nemusí každý, to neznamená že si nanič Slovenka...mame krásne hory, aj ked patria Ja a Ty :))
to bude asi tou mentalitou+všelijaké úchylky...vôbec sa nečudujem..., čo tam po pamiatkach a prírode, ale niekedy to tu je riadne sedlákovo, ktoré sa na tú ameriku hrá a nemieni si to priznať...
no to je fakt unikatne, som doslova v soku, ze niekomu sa nepaci na slovensku..
luciano...aj to vieš konkretizovať, že prečo sa v USA žije horšie? asi to bude v duchu: že život v USA je celkom fajn, pokiaľ si zdravý, mladá, krásny a bohatý!!! cekom ma to zaujíma...
tak sa odstahuj niekam do Indie, Etiopie alebo za severny pol a este Ti mozno za Slovenskom bude luto :-) a mozno aj za treskou s bryndzou :-)
Ked som zila u mamtky, neznasala som tu krajinu ,ked som prisla za ocinom ,nemusim aj tuto krajinu ,proste obcas mi je na hovno, ajkeby som bola v raji, skor by som ocenila ,keby ma niekto dokazal odizolovat od desivo zranujucej reality ,aspon na par hodin :((((
aha, a co potom doma maminka kupuje svojmu 14 rocnemu faganovi, ktory nezje nic slovenske?
Cindy35- bryndzu, tresku, halušky nič z toho nejem, vôbec mi to nechutí, proste nejem všetky slovenské jedlá lebo mi nechutia :-).
Tiež som sa istý čas hanbil za to, že som Slovák. Istý čas som žil v USA a tam som spoznal, čo je to život. Na Slovensko som sa veľmi rád vrátil a hovorím, že na Slovensku sa žije omnoho lepšie ako v USA. Teraz mám Slovensko rád. Je to krásna krajina. Jej príroda a pamiatky sú unikátne. Je to klenot Európy.