Ahojte,
mám 14 a neznášam Slovensko. Neviem prečo ale všetko čo súvisí so slovenskom proste neznášam, nepáči sa mi tu. Je to prosím vás normálne? dakujem
Neznášam rodnú vlasť
ak by sme od zajtra mali na sk priemerné platy 2500 ako na západe, tak na další den by sa sem nasťahovalo milión a pól moslimov a africanov, resp. taký by bol demografický vývoj krajiny, počet znásilnení by sme mali ako vo švédsku číže 20x väcsí a sem tam by nejaký moslim rozsekal s mačetou policajta ako teraz v GB
vsetko dobré je na nieco zlé
Ovecka, ty si programator , nie ? Neskusis spraviť nejaku normálnu stránku pre normálnych ľudí? Tu je to už úplne nanič.
V kazdom pripade keby to bolo na mne ja dovolim len prispevky uzivatelom registrovanym pomocou SMSky. Hned by tie bany mali zmysel :D ibaze by potom clovek kupoval stale novu simkartu.
Tak to maju aj napriklad na porade. A je tam trochu viac poriadku :D.
0vecka urcite si to napisat mozes :) ved si aj napises nie? akurat ze ti to zmaze ale napisat si mozes :)
a saq dobre nikto nepise ze robi nieco protizakonne... ale takisto si mozem aj ja napisat ze co si o nom myslim...
Ale ved preco ako vlastnik mam neobmedzene pravo a mozem vykazat hockoho bez obmadzenia a vysvetlenia. Takze admin nemusi nic vysvetlovat.
Ved za tuto sluzbu ani forum neplatite, nevlastnite ho a byt tu nie je vasa povinnost ani pravo :D
no definitivne sa nieco vo vyvoji muselo stat, inac si to neviem vysvetlit
podla mna to bude nejaky typek ktore v skole nemali radi tak im naoplatku kazil kazdu srandu...
takuto pracu by mal asi vykonavat psychicky vyvinuty jedinec
no to bude tym, ze ked si strngal na namesti admin este ani nebol naplanovany na tento svet :D