Ahojte,
mám 14 a neznášam Slovensko. Neviem prečo ale všetko čo súvisí so slovenskom proste neznášam, nepáči sa mi tu. Je to prosím vás normálne? dakujem
Neznášam rodnú vlasť
Treba si naliat cisteho vina
bohvieako idealne to tu bohuzial nie je
podľa niektorých prameňov
je tu otrokarsko-feudalny system
a podľa niektorých prameňov
aj s prvkami fašiZm.
ked budes dost stary, chod do sveta. co tu ludia pisu o horach a pamiatkach, sak to je vsade. len treba mat na mysli ze nebude to vzdy lahke, na nas, z vychodnej europy kukaju trosku zvrchu, ale ja im to nezazlievam, prinasame tam svoju kulturu aj so svojimi spinavymi odrbavackymi taktikami so sebou... mne je v zahranici krasne a chyba mi jedine najblizsia rodina. no kazdy sme ini...
Ja nemám rada rodnú planétu Zem, asi sa nechám vystreliť do vesmíru...
Prezývka, kým ti cigáni neukradnu plot a vláda pozemok :)
Kebyze tu nezije tolko cigosov a ludi co volia smer tak by tu bolo lepsie ale takto aj ja to vidim biedne.
Same socky vsade.
Najlepsie kupit niekde velky pozemok oplotit postavit si dom a nikoho a nic neriesit zit si svoj zivot.
Podla mna uplne normalne.. ja tu este musim nejaky cas byt, ale potom ak vyjde co planujem tak adios a uz ma sem nedostane ani boh
A čo konkrétne ti vlastne vadí? Veď sú tu milí, inteligentni, srdeční ľudia, krásna príroda, čiste ulice, takmer žiadna kriminalita, žiadna korupcia, môžeš sa spoľahnúť na kompetenciu funkcionárov, úradníkov, čestnosť a statočnosť policajtov a sudcov, angažovanosť novinárov, vychovanu slušnu mládež, zabezpečených dôchodcov, žiadne politicke aféry...naša krásna Austria :))
sa cudujes ja som ma tom tak isto mam 27 a slovensko som neznasal tak isto kolem tvojho veku vsak to je uplne hrozne pekny narod co sa predava a strka do analu ostatku fuj
to je špecifická vlastnosť slovákov, že nemajú národnú hrdosť, často rozmýšlam nad tým ako taký kolaborantský národ ako slováci mohol prežiť turkov,tatárov,maďarov a neviem čo ešte
takí madari zarábajú ešte menej ako my ale za magyarorszag by si dali prevŕtať koleno, a takých národov je viac v európe
mne tu tiež vadí strašne veľa vecí ale aj napriek tomu som rád že som tu a že som slovák
V 14 tich je normálne nesnasat všetko:) časom nájdeš pár vecí, ktoré sa dajú. Napríklad...ehm...