Neznášam rodnú vlasť

0vecka

mne raz vymazali prispevky a na otazku preco mi ten keket napisal ze boli nevhodne :-D

a raz mi vymyzal temu zrejme ten isty lebo toto je diagnoza a na otazku preco ze porusovala pravidla a ked som sa spytal ake tak bez odpovede

za toto som ja na namesti nestrngal

Imsorry

Prezývka, majú právo odstranit témy a príspevky, ktoré porušujú pravidlá fora. Pokiaľ viem, moja téma nič neporusovala. Žiadala som o vysvetlenie, prečo tému odstránili. Ak niekto nemá argumenty a použije silu ...myslím si o tom svoje . Mimochodom, Jedulka a iní sialenci sem dávajú úplne mimo príspevky, ktoré sa vôbec neobtazuju mazat. No vysoká úroveň. Asi si vezmem príklad z Jedulky a začnem sa vyhrážať právnikom :) ide mi len o princíp.

Prezývka55

0vecka niektori ludia potrebuju komentovat a stazovat aby im huba neprimrzla ale tak da sa to vyriesit ze si das sluchadla do usi, vela ludi tak pracuju ze pridu rano do roboty pozdravia sa sadnu za pc daju sluchadla do usi, potom idu na obed, vyberu sluchadla z usi, pozdravia sa, idu z prace.
Ja ani tak nemam problem s tymi co sa stazuju na slovensku a stymi co robia vyslovene zle a bordel, svincik okolo seba.

0vecka

2 Prezývka55 ak by vedla za nic nerobenie daali 5 tak by tam uz ten typek bol nemyslis? a ak by nebol tak mna to ako kolegu absolutne nezaujma ze on nieje so svojim platom spokojny... ide tu o princip ze vyssi zivotny standart problemy slovenska nevyriesi.

Prezývka55

0vecka mozno by si sa cudoval ale v takom kyjeve az tak chujovo nie je :D bol som tam na sluzobke.

no pokial existuje pozicia kde za nicnerobenie davaju nedaleko 5000 tiez by som nerobil za 3k.

Ale poznam aj ludi co vedia nicnerobenie ocenit a nicnerobia aj za tisicku :) a su stastny ze ked ich volaju na lepsie platene miesta trebars do zahranicia tak odmietaju lebo radsej nicnerobit za 1000 ako makat za 3 :D.

0vecka

2 Prezývka55 ak ma nejaky slovak taky problem tak mu staci tyzdenny pobyt na ukrajine a hned je mu dobre....

neni to az tak nezvycajne ze taky slovak co ma 3k v cistom cely den v praci nic nerobi a nadava ze za takyto plat ja robit nebudem...