Ahojte,
mám 14 a neznášam Slovensko. Neviem prečo ale všetko čo súvisí so slovenskom proste neznášam, nepáči sa mi tu. Je to prosím vás normálne? dakujem
Neznášam rodnú vlasť
2 nebudteovce a co je podla teba plnohodnotne? Co bolo v SK historii take super?
A co je to narod? Vsak to je iba nastroj na ovladanie masy.. uz tisicrocia chodia ludia (najme muzi) zomierat za "narod". Kym si ludia neuvedomia ze je to uplna blbost vymyslena na ovladanie masy tak nebude na svete dobre.
vadi mi zmyslanie ludi...
vadi mi ze Slovaci stracaju hrdost a nebojuju o vlast tak ako to robili narodni hrdinovia v minulosti, jednoducho stracame sa vo vire dnesnej multikulturnej doby ktora historii nezanechala nic plnohodnotne...
2 nebudteovce o com to hovoris? som riadne poisteny a akekolvek liecenie zaplati poistovna s lepsim standardom ako na SK.
A neviem co ti vadi? akoze podla teba je zivot ked musis v obchode rozmyslat ze ake rozky si kupit a ze ci dva alebo tri? setrit kde sa da? Akoze o com je taky zivot?
ohurujuce vypocty ale podstata veci tkvie v tom, ze vsade sa musia platit ucty, doktori su v zahranici nepredstavitelne drahsi (alebo sa prides liecit na nenavidene slovensko?) atd. tvoja vypoved je prototypom obete kapitalizmu, vplyvu konzumnej spolocnosti na cloveka...preco tak usudzujem? jednoducho, kalkulackove kapitalisticke zmyslanie typu je mi vsetko jedno, len aby som mal co najviac prachov, dovolenku 3 krat rocne a najlepsie dva auta v garazi, krasna ukazka americkeho zmyslania...
skola ludia ze z tej vysnivanej amerike sme si zobrali to najhorsie !!!!
2 nebudteovce a nieje to jedno ? radsej budes robit za 1000 EUR s tym ze tvoj zamestnavatel dostanes za tovju pracu 1050 a teda si necha padika (a podla teba ta asi okradne len o 50 EUR), alebo budes makat za 6000 s tym ze tvoj zamestnavatel dostava 10 000 a necha si 4000? (a tym padom je to podla teba horsie lebo ta okradne o viac)
si uvedom zakladnu vec ze praca je praca a to ze zamestnavatel za nu trhne menej znamena len tolko ze ju nevie tak dobre predat a teda robis menej efektivne.
mne je jedno kolko na tom trhne zalezi mi na tom aby som si vedel zaplatit zakladne veci potraviny obedy v restike auto dovolenku tri krat rocne plus nejaky kredit na bezne vydaje a pocas toho co najkratsiu rpacovnu dobu menej stresu a vela dovolenky.
no jedna ovecka uz sa ozvala, predstav si ze cely svet som nepresla ale kde je napisane ze musim? pre toho tvojho "otrokara ktory ti ponukne vyssi standard" haha sa musim zasmiat, pre neho je to co ti dava almuzna, to je nic to len v tvojich ociach je to vyssi standard a ked uz sme pritom ako vyzera ten vyssi standard?
2 nebudteovce ty si urcite precestovala cely svet a vies ako to kde chodi :)..podla mna vzdy lepsie robit pre "otrokara" ktory ti ponukne ako tak slusny zivotny standart ako chodit prveho na urad prace a chodit kradnut rozky....
aki ste tu vsetci zivota znali, vy nebudete robit za taky peniaz na slovenskych otrokarov, radsej budete robit na zapadnych otrokarov pre ktorych nie ste nic viac ako dalsi otrok, ale ved co daju viac penazi, co vas po tom ze zijete v smradlavych kuticiach, robite od svitu do mrku, zerete tie sracky a potom sa pridete liecit na svk...ach jaj, je to smutne ale aby bolo jasne, je to vsetko len vo vas, v LUDOCH, ktori radsej zbabelo utecu akoby sa mali postavit realite, keby si vsetci uvedomili ze lepsie bez rozumnych ludi ktori sa nedaju nebude, ale to treba ucit odmalicka v skolach o narodnom uvedomeni, my sme bohuzial antirevolucna natura, co je skoda lebo by sme sa mali lepsie
ako uz bolo povedane, nikde na svete to nie je len ruzove, v zapadnych krajinach je plno emigrantov, tato multikulturna spolocnost je na dve veci, ach jasne ludia su tam mili, ustretovi bla bla, ale nikde sa na vas usmievat vzdy nebudu, aj tam treba platit ucty, jest, postarat sa o deti z ktorych vam tam vyrastu dementne telata, ale ono to je cool ze "moj syn vie len po anglicky on uz ani po slovensky nerozumie", je to smutne, ale kym sa ludia neuvedomia nikdy to nebude lepsie...
skuste sa zamysliet nad svojim postojom lebo sami zahubime svoju vlast...
2 hanka9 a ktory zakon alebo clanok ustavy hovori ze si niekto nemoze spravit forum a mazat prispevky ako sa mu paci?
2 Imsorry niesom :) aj ked som sa tym ako dieta v predpubertalnom veku zaoberal. Spravit forum by nemalo byt take tazke problem je nahrnut tam ovecky aby sa tam diskutovalo... Ale ak by ste mi vsetci slubili ze pojdete na moje tak rad niekde zalozim.
(a potom ja budem mazat prispevky :-D )
prezyvka55 (20:36)-
dovolím s Tebou absolútne nesúhlasiť a to v rozsahu celého príspevku, všetkých viet.
ak chceš
veci ti náležite vysvetlím
čo je vlastník, kto je vlastník
aké sú jeho práva, povinnosti
atď ...
P.s- ale máš pravdu, veľa ľudí si myslí, že keď je demokracia, resp. je vlastník niečoho, že si môže dovoliť z tohoto titulu všetko.
ja tvrdím jednu vec, NIE nemôže si dovoliť všetko !
ústava, zákony atď hovoria jasnou rečou!