Mám jeden veľký problém, ktorý je takým koreňom všetkých vedľajších problémov. Je to moja neskutočná lenivosť. Neviem sa k ničomu prinútiť, niečo spraviť, proste si vždy poviem, že to nechám na potom alebo väčšinou sa riadim vetou "nejak bolo nejak bude". Som tam lenivá, že už sa mi nechce/vlastne ja už ani nemyslím. Úplne som vypnutá, keď mám nad niečím premýšľať. Je veľa toho, k čomu sa nemôžem dokopať.
Ako sa mám premôcť robiť veci ktoré chcem?
Chorobná lenivosť
tak nwm tipnem, ze si s nim pohlavne nezila.., mozno hej neviem,, ale keby si tak s terajsim nejakym frajerom zacalu uz aj takto zit, myslis, ze aj tak by ta vsetko len nudilo? podla mna by si uz zanim chodila rada:P,, co si o tom myslis? nwm
taku temu som chcela prave zalozit, ale dobre ze si to spravila za mna lebo by sa mi nechcelo :D :D
Tak, po riti by mala dostať.
dievca ty si ako ja... kde v zahranici robíš ? :D nevieš mi vybavit pridem budeme dve lenivé ... lebo mne tu práca o chvílu skonci a doma budem a to už potom skameniem asi :D... SOM tu asj písala vo fore ...
A možno len potrebuje dostať po riti:)
mozno jej fakt chyba serotonin
to nebude len taká chorobná lenivosť,, skôr si myslím, že je to typ depresie
no aj dávnejšie som kôli tomu stratila priatela, lebo sa mi sním nechcelo stretavať. Je to tragikomické miestami
ehm, navstevovat :D ...
uz som sa zlakol, ze si jedna moja velmi dobra kamoska:D,
tak zacni s tym, ze budes navsetvovat castejsie a casto svoje kamosky, kamosov,, len tak z nudy :P
zacni si hladat priatela:P:) -> frajera:D...