Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Vymknutá

Príspevok v téme: Vymknutá
Marčuška

Dobrý deň.
Riešim problém s (ex)partnerom. Študujem v Bratislave a on tam pracuje. Žili sme spolu v byte, zatiaľ len krátko, cca. 2 mesiace. Avšak sme sa náhle a nečakane rozišli pri príchode domov, teda ku našim rodinám. Teda všetky moje osobné veci ostali uňho v byte a on ma tam nechce pustiť. Síce tvrdí, že mi ich ktosi pozbiera a odnesie na internát na úplne cudziu izbu.. ale ja si to neprajem a on nespolupracuje. Mám predsa právo si svoje veci vziať. Neželám si aby s mojimi vecami manipuloval niekto cudzí. Môžte mi pomôcť ako postupovať ?

Hrac

na policiu, dokazovat oblecenie nemusis, ale vsetky tie doklady a tvoje osobne veci o uctoch atd. je pekny kiks. Za to by mu uz malo aj nieco hrozit a policia to bude riesit, to nie je oblecko a drogeria, co by neriesila.

Hrac

na policiu, dokazovat oblecenie nemusis, ale vsetky tie doklady a tvoje osobne veci o uctoch atd. je pekny kiks. Za to by mu uz malo aj nieco hrozit a policia to bude riesit, to nie je oblecko a drogeria, co by neriesila.

Maoam

inak ak ti ex nasilne zadrziava osobne doklady a index na VS a pod., tak moze mat z toho u fizlov problemy...nech si to teda expriatelko rozmysli....asi si mysli, ze nie si v stave kontaktovat policiu, podcenuje ta (?)

Maoam

ak tam mas dolezite veci, ako dokumenty, doklady, index a Co., tak by som to v tomto pripade skutocne riesila cez policiu, pretoze tie veci nutne potrebujes, oblecenie, kozmetika atd. sa da kupit nanovo, ale vybavovat si nove doklady a strateny index je ine kafe

normalne chod na policiu a ked sa ex vrati zo sluzobky, tak tam chod s nimi... rsp. ich zavolaj, tym padom ked ex otvori, zazije prekvapenie a ked tam budu stat dvaja fizli, tak neverim, ze ti nedovoli si veci vziat

Marčuška

hdzdrr - ja som to napísala jeho matke, výrazne som zdoraznila, že nech sa somnou dohodne lebo sa dohodnem ja s policiou. Neskor som jej ešte napísala, že nech ma nakontaktuje s dootyčnou osobou ale neodpisuje a nevolá už ani ona. Jemu písať nejdem, ja už nemám z akého mobilu. môžem poprosiť nejakú kamarátku, ale znova to bude brať že doliezam a neviem bez neho žiť a pdobne.. tak ja fakt neviem už.

hdzdrr

cele to je uplne smiesne. napis mu sms z ineho cisla a normalne po dobrom mu vysvetli ze si tie veci chces pozbierat sama a vysvetli preco. ze sa nepotrebujes s nim stretnut , nech tam niekoho ineho posle . ze inac budes musiet zavolat policiu

Marčuška

A čo je najhoršie, je že sa mu neviem ani dovolať. Má ma zablokovanú. Takže ak mi tie veci pozbieraju skor ako tam prídem ja... už sa k tomu nedostanem a je mi viac ako isté, že nepozbiera to čo ja potrebujem. Lebo on proste nevie ani že ja to tam mám..a nebude sa tam ani pozerať... Takže neviem čo budem robiť. neviem či mi klameš že on nebude doma, aby sa vyhol stretnutiu somnou , alebo fakt nebude doma.. Každopadne, som písala jeho matke nech ma nakontaktuje na človeka, ktorý mi tie veci pozbiera, nech sa s ním dohodnem... Nič neodpísala, nevolala, takže predpokladám - bývalý bude určite doma a kedže je na východe teraz aj jeho brat starší tak tam pojdu spolu, pozbieraju čo uvidia a jeho brrat to odnesie na intrak kdesi... takže ma asi zase raz odbavaju a ja ani slovo nemožem povedať, kedže sa mu nedovolam. Poviem vám, super pocit.

Marčuška

No, ľudia.. presne toho sa bojím aj ja. On proste nevie kde všade ja vlastne mám veci, sú na takých miestach kde on ani len netuší že sú a verím, že v tom afekte v ktorom vyhlásil koniec ho to nebude vonkoncom štvať. mám ich všade, je ich tam plno.. Bývala som tam viac menej už celé leto, prechodne. Takže som tam poznášala dosť velku hrbu veci. Teraz domov, som si pobrala len to nevyhnutné..mám tu jedny gate, jedno tričko, notebook..a to je všetko. Unho mám všetky moje topánky, oblečenie, kozmetiku, hygienické veci.. ktoré fakt netúžim aby obchytkával niekto cudzí, je to dosť nepríjemné. Špinavá bielizen j etam nahádzaná.. No proste, pre mna dosť velke poniženie aby to tam ktosi zbieral. A hlavne! tam mám doklady. mám tam všetky papiere od účtov kde sú prístupové údaje, mám tam index zo školy, zdravotný preukaz.. cestovne poistenie...

Agnes998

Ja ked som sa pred par rokmi burlivo rozisla s jednym svojim byvalym, zazila som nieco podobne, nechcel mi dovolit si odniest veci z bytu. Ten byt ani nebol jeho, byvali sme v podnajme. Zavolala som na neho policiu, ti mi ale vraveli, ze vela toho urobit nemozu. Ale ze pridu. Neponahlali sa, prisli asi za dve hodiny, medzitym sa byvaly umudril a dovolil mi vojst do bytu a vziat si svoje veci. Takze ked dosli policajti, mohla som im povedat, ze uz je to vyriesene, co boli ocividne radi. V tomto tvojom pripade podla mna najlepsie bude sa s nim dohodnut, neviem co vsetko tam mas, potrebujes to velmi surne? Ked sa vrati zo sluzobky, zrejme uz bude vychladnuty, ukludneny, skor sa s nim bude dat nejak dohodnut ako teraz.